Dimecres, 29 de abril del 2015 | 19:18
 ∑
TribunaTV
TribunaTV entrevista Antoni Vives
Opinió · Política
La força de Pontils, Llorac, les Piles, Savallà i d'altres petits grans municipis
Josep Poblet i Tous
President de la Diputació de Tarragona
Encara que el viatger provingui de la planura del litoral i s'endinsi terres amunt, no sempre acabar√† pujant. "A la Conca sempre s'hi baixa, fins a tocar l'aigua del fons", va escriure en una ocasi√≥ l'escriptor Josep Vallverd√ļ, tot fent √®mfasi en l'aspecte m√©s geogr√†fic d'aquesta comarca.
 ∑
Notícia
"En cas que no s'assoleixi la independència, no seria una derrota"
"Nosaltres som aqu√≠ perqu√® els nostres fills, els nostres n√©ts... es continuin definint com a catalans. La nostra realitat nacional √©s del Principat i del conjunt dels Pa√Įsos Catalans".
Opinió · Política
24 de maig, fent camí cap a un nou país
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament i Primera Tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Tortosa
Quan falten poc més de tres setmanes per a les eleccions municipals del 24 de maig, es constata novament com Convergència i Unió torna a ser la força política que més llistes presenta.
 ∑
Llibres / revistes
El pla B de Franco
 ∑
Crònica · Pla de lleida
Elogi tàctic del 'cinisme postmodern'
Ivan Mambrillas
Alguns n'han dit cinisme postmodern: en conèixer-se els resultats de les eleccions al Parlament del 2012, Sánchez Camacho va manifestar que el sobiranisme havia estat clarament derrotat.
 ∑
Notícia
"C's és la versió rentada del PP"
"Ciudadanos t√© un programa electoral polit, sense cantonades per no espantar ning√ļ --i encara menys l'IBEX-35. C's est√† creixent sense que es trobin els motius d'aquesta acceleraci√≥".
 ∑
Recull de premsa
Carod: "N'hi ha que s'obstinen en el seu monoling√ľisme fatxenda i la seva prepot√®ncia de complex d'inferioritat"
"El seu reconeixement de la diversitat només arriba fins a la realitat mora. Per ser exactes, fins a la guàrdia mora de Franco. Anar-nos-en ja no és cosa de dignitat o d'interès, sinó també de bon gust".
 ∑
Llibres / revistes
Jordi Coca, amb veu pròpia
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "Davant el dilema de si primer hem d'aconseguir la independ√®ncia o b√© decidir qu√® fer-ne, hem d'aprendre a fer els dos simult√†niament"
"Ens enfrontem amb la dificultat d'haver-ho de decidir quasi tot, amb el risc de voler posar l'acord en aquests elements bàsics que configuren un estat per davant de la mateixa oportunitat de poder-los decidir".
 ∑
Crònica · Madrid
Ciutadans, l'√ļltima carta (desesperada) de les elits unionistes
Les elits unionistes que s'apleguen a la plataforma Puente Aéreo han dinat amb Mariano Rajoy. Un mer tràmit. Una trobada de conveniència que a qui més beneficia és al president espanyol, mancat de suports influents en aquest final de mandat. L'empresariat antic --el que es resisteix als canvis-- ja no confia només en el PP per aturar el procés cap a la independència. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠