Dijous, 18 de febrer del 2016 | 15:17
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Santa Muriel
El nom Muriel és gal·lès i significa "aquella que triomfa a la seva vida" o "blanca com la mar més resplendent". Muriel Casals ha estat una dona i política respectada i estimada pels sobiranistes catalans, pels demòcrates, pels agnòstics i pels creients. Un miracle.

 ∑
Crònica · Política
'Polititzar' una mort (notes per mirar de conjurar el sentiment d'absurd davant la mort de Muriel Casals)
Ivan Mambrillas

Polititzar una mort no vol dir, en qualsevol dels casos, instrumentalitzar-la barroerament (aix√≤ √©s, reduir l'exist√®ncia d'alg√ļ als beneficis pol√≠tics d'explotar-ne l'abs√®ncia), sin√≥ que pot ser una manera de convertir la vida en una font de valor: una manera de recordar-nos que, sigui quin sigui el futur de la causa defensada, una vida consagrada al comprom√≠s √©s una vida digna de ser viscuda.

 ∑
Notícia · Societat civil
Acte cívic de comiat i homenatge a Muriel Casals
√ímnium Cultural prepara un gran acte d'homenatge c√≠vic a Muriel Casals, presidenta de l'entitat els √ļltims cinc anys. L'acci√≥ que portar√† per t√≠tol "El millor homenatge, la vict√≤ria.Acte c√≠vic de comiat i homenatge a Muriel Casals" ser√† aquest dijous 18 de febrer a les 19h al Passeig dels Til¬∑lers al Parc de la Ciutadella de Barcelona.
 ∑
Notícia · Tecnologia i país
Aquesta nit se celebra La 21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica
La 21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector TIC que tindrà lloc aquest vespre a l'Auditori de Barcelona, farà un reconeixement especial a la Fundació puntCAT, que enguany commemora els deu anys d'història de l'entrada en servei del domini .cat.
Opinió · Política
Quins partits per al segle XXI?
Carles Campuzano
Diputat de Democràcia i Llibertat
La necessitat de repensar els partits polítics va més enllà del procés de refundació anunciat per Convergència Democràtica. No estem davant de la crisi d'un partit polític concret, ni tampoc només davant la crisi dels partits que han estat hegemònics durant les darreres dècades.
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Puigdemont aire fresc per al procés

Tot i que la designació a dit de Carles Puigdemont no va ser potser la més adient, la veritat és que un mes després de la seva presa de possessió aquest apunta maneres. Puigdemont ja ha donat mostres d'una nova manera de fer i d'un nou tarannà que ens fa tenir l'esperança que els problemes del passat pel que fa a "la coincidència i la complicitat"

 ∑
Notícia · Llengua
"Reclama els teus drets": Engega una campanya per reivindicar el dret d'estudiar en valencià
Joves d'Acci√≥ Cultural del Pa√≠s Valenci√†, el Bloc d'Estudiants Agermanats (BEA) i elSindicat d'Estudiants dels Pa√Įsos Catalans (SEPC) han encetat una campanya per la llengua a les universitats valencianes. 'Reclama els teus drets' neix amb la voluntat de reivindicar el dret d'estudiar en valenci√† i "el compliment de la doc√®ncia en la nostra llengua a la Universitat de Val√®ncia (UV) i la Universitat Polit√®cnica de Val√®ncia (UPV).
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Pere Card√ļs: "Contra la constituci√≥ catalana"
En un article a Vilaweb el periodista Pere Card√ļs on assegura que ¬†"segons¬†el full de ruta acordat per Junts pel S√≠ i la CUP, la ratificaci√≥ de la independ√®ncia pel poble es far√† amb la validaci√≥ de la constituci√≥ catalana. √Čs a dir, en un refer√®ndum constitucional en qu√® la votaci√≥ favorable implicar√† el vist-i-plau a la proclamaci√≥ del nou estat independent. I no hi estic gens d'acord".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠