Monday, 10 de October del 2011 | 19:01
 ·
Crònica · Política
Com afronten els partits independentistes el 20-N?
El pacte d'ERC amb RCat i la decisió de SI de recomanar als ciutadans que votin el que "considerin més convenient per afavorir el procés cap a la independència" clarifica l'escenari de l'independentisme abans d'iniciar la campanya.
Opinió · Política
Els malabarismes de la Ministra Chacón
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
La Ministra de defensa, Carme Chacon, que aquests dies corre per Catalunya fent campanya per a les eleccions del 20 de novembre, està fent veritables malabarismes mentals i complicats jocs de paraules per vendre la seva candidatura i les seves propostes als catalans.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Inicis i lockout's
Aquest cap de setmana ha començat la temporada 2011/2012 de bàsquet. El Barça, amb una de les millors plantilles de la història, torna a ser candidat a tot.
 ·
Notícia · Societat civil
Nova actuació repressiva en la marxa del 9 d'Octubre al País Valencià
"Endavant (OSAN)" i "Alerta Solidària" han denunciat aquesta setmana càrregues de la policia nacional espanyola contra manifestants independentistes durant la marxa amb motiu de la diada del País Valencià.
 ·
Notícia · Societat civil
Veïns de Sabadell es concentren contra la celebració d'un concert neonazi
El grup 'Democracia Nacional Joven' ha previst celebrar a la ciutat una festa neonazi amb motiu de la festivitat del 12 d'octubre.
 ·
Notícia · Unió europea
El Parlament Europeu veu "absolutament imperatiu" i "crucial" el corredor mediterrani, i "inviable" el central
"Foradar les muntanyes és molt i molt car", alerta al govern espanyol el president de la comissió de Transports de l'Eurocambra
 ·
La fotografia · País Valencià
Crit unànime a València
Milers de persones han omplert els carrers de València aquest cap de setmana per reclamar el dret de decidir de la ciutadania per un nou model de País Valencià. La manifestació s'ha celebrat dins el marc de la festivitat del Nou d'Octubre.
 ·
Notícia · Esport i Ciutadania
El Dia de les Seleccions 2011 porta a Mollerussa la reivindicació per l'oficialitat


La jornada ha comptat amb més de 15 activitats i enfrontaments internacionals com els que han tingut la selecció catalana de dards –que ha aconseguit l'oficialitat recentment- contra la selecció turca.

 ·
Recull de premsa · Economia
Cabana: "O ens n'anem tots al forat negre o bé haurem de ressuscitar les caixes"
L'especialista en economia Francesc Cabana ha alertat que "la incoherència és total" en la valoració de les caixes d'estalvis: "Diran que la culpa és de la Comissió Europea, però aquesta no pot impulsar fer disbarats".
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Muriel Casals: "Òmnium no pot, ni vol, ni ha de substituir els partits polítics"
Això és el que afirma la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, en una entrevista a la revista L'Avenç, en la qual parla del 50è aniversari de la històrica entitat.
 ·
L'acudit · Política
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí