Dilluns, 14 de novembre del 2016 | 21:23
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
Siguem seriosos i reforcem TV3
Miquel Sellarès
Periodista
TV3 demana dinou milions d'euros per repensar de dalt a baix el model de programació estrenat el passat 2009 i que ara hauria quedat superat i no seria prou competitiu.El seu director, Jaume Peral, ha explicat que sense aquesta aportació extraordinària per al pressupost de l'any vinent la nostra televisió pública no podrà reformar la seva graella ni podrà ser competitiva.

 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política
Un gol per l'escaire
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
Mariano Rajoy va donar a conèixer el seu nou executiu amb un comunicat. A l'estil de la vella política, la que té por de les compareixences i la que usa el plasma quan no vol sobresalts. De fet, de vella política en continua fent tothom,
 ·
La fotografia · Societat civil
Més de cent mil persones es manifesten en defensa de la democràcia
Milers de persones han tornat a sortir al carrer en defensa de la democràcia davant dels atacs de l'Estat espanyol als càrrecs electes i les institucions que ens representen. Aquesta vegada la gent ha omplert l'Avinguda de Maria Cristina de Barcelona.
 ·
Notícia · Política catalana
Puigdemont:"A cada racó de Catalunya on hi ha un demòcrata hem aixecat avui de manera clara la veu per defensar les nostres institucions"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha participat, a la Plaça de la Vila d'Amer, en la concentració ciutadana en defensa de les institucions catalanes, que han organitzat arreu de Catalunya l'Assemblea Nacional Catalana (ANC); l'Associació de Municipis per a la Independència (AMI) i Òmnium Cultural.

 ·
Notícia · Política catalana
Rovira:"Les dones hem d'estar representades en condicions d'igualtat a les institucions"
La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha recordat aquest dissabte a Vic que les dones representen el 52% de la població i ha reivindicat, per aquest motiu, que 'hem d'estar representades en condicions d'igualtat a les institucions públiques'.
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "Nostàlgia d'ETA"
En un article a l'Ara l'historiador i periodista, Joan B. Culla, afirma que "El terrorisme d'ETA va constituir una tragèdia sagnant i, des de la fi del franquisme fins al 2011, una pràctica criminal i injustificable. Però en la vida política s'aprofita tot, i seria molt ingenu no veure que els quasi trenta-cinc anys d'activitat terrorista en democràcia també van tenir,
 ·
Recull de premsa · Política
Huguet: "Les microdesobediències si no estan coordinades només debilitaran el front independentista"
En un article al Punt Avui titulat "Vénen mal dades" Josep Huguet en relació a les recents eleccions americanes ens diu que hi ha uns aspectes "de les passades eleccions americanes que sempre queden ocults. I són precisament aquells que podrien explicar com els americans toleren un injust i esbiaixat sistema electoral per la presidència,
 ·
Entrevista · Nació Digital
"Sense la nostra decisió, CiU no s'hauria trencat mai": Demòcrates de Catalunya fa un any
Antoni Castellà
Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat
No va ser una data triada a l'atzar. El 7 de novembre del 2015, coincidint amb el 84è aniversari d'Unió, Demòcrates de Catalunya va culminar el seu congrés fundacional. Era el principi d'una nova etapa, però també el final de mesos -potser anys- de tensions soterrades que van comportar conseqüències serioses en el mapa polític català.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí