Dimecres, 11 de febrer del 2015 | 17:36
Crònica · Informe SIC
Guerra bruta contra ERC i Junqueras
Sembla que els aparells de l'Estat, les seves clavegueres i els seus portaveus a la xarxa --com El Confidencial o El confidencial digital-- tornen a caure en la mateixa equivocació estratègica, vist el seu fracàs en aquests darrers anys contra Artur Mas (centraven tot el problema catalán en la figura del president) i veient que no hi ha res a fer i que Mas continua endavant amb les seves maneres de fer i la seva estratègia política.
Opinió · Pla de lleida
Última pantalla: passar de "votar" a "guanyar"
Quim Torra
Director del Born Centre Cultural
Quan en el llunyà 10 de novembre "The Times" obria en portada sobre la votació per la independència de Catalunya del dia abans, ho feia amb les paraules següents: "Milers de catalans voten amb esperança la separació d'Espanya". Sempre he trobat que va ser un dels millors resums d'aquella jornada. Ens cal, més que mai, tornar aquella esperança, al compromís i al que jo en dic "la lluita contra el sofà".

Editorial
Mas a la comissió d'investigació
Vista la repercussió mediàtica de la compareixença del president Artur Mas a la comissió d'investigació del Parlament, des de Tribuna.cat ens preguntem si calia, en aquest estadi del procés, portar el president a fer un streptease personal i polític.
 ·
Crònica · Política catalana
El jutge Vidal
Carles Mundó (@CarlesMundo)
Advocat
Madrid mai no falla. Els poders de l'Estat tenen la necessitat permanent d'exhibir qui és l'Estat i qui s'hi ha de sotmetre, i sovint prefereixen adoptar formes abruptes per demostrar-ho. Ho hem vist amb les retallades de l'Estatut, amb la negació d'un tracte fiscal just, amb la permanent recentralització de competències, amb el menysteniment de la llengua catalana, amb el veto a les seleccions esportives, amb l'asfíxia financera de la Generalitat...
 ·
Crònica · Pla de lleida
I tu què et mereixes?
Ivan Mambrillas
La creença que "tenim els polítics que ens mereixem" és tan estèrilment metafísica, tan ingènuament moralista, com la convicció que "el temps acaba posant tothom al seu lloc".
 ·
Recull de premsa
Ramoneda: "Les comissions d'investigació parlamentàries, tal com estan dissenyades, no tenen cap sentit"
"Després de quatre hores i mitja d'explicacions, tot seguia igual que abans de l'entrada del president a la sala".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí