Dimarts, 24 de març del 2015 | 19:36
 ·
NotĂ­cia
L'ANC, l'AMI i Ă’mnium ompliran el Palau Sant Jordi amb l'acte "Tornen les urnes, tornem al carrer!"
L'acte conjunt pretén impulsar la jornada d'eleccinos municipals del 24 de maig com a pas previ bàsic per a que guanyi el sí en les plebiscitàries del 27S.
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
MaleĂŻdes llistes, no hi tornem...
Torna als passadissos del Parlament, entre els periodistes i entre alguns opinadors, la brama de la llista única, la llista de país... etc. Tota una frivolitat... o una intencionalitat partidista, sabent que aquest tema va ser una de les qüestions que va provocar la crisi més important dels dos actors més rellevants del sobiranisme. Aquesta crisi es va tancar en l'últim acord Mas-Junqueras que va donar com a resultat el compromís de Mas de convocar les eleccions amb caràcter plebiscitari el 27S.
 ·
NotĂ­cia
Condol des de Tribuna.cat al company LluĂ­s JuncĂ 
Des de Tribuna.cat lamentem profundament l'accident ocorregut avui de l'avió GWI9525 de Germanwings i volem mostrar el nostre condol al company Lluís Juncà i a tots els familiars afectats.
 ·
Recull de premsa
Matas: "Una quarta part dels catalans s'autodefineix com a independentista, continua sent la resposta majoritĂ ria"
"Quatre mesos després de l'èxit del 9-N, el sobiranisme català, lluny de declinar, continua sent majoritari a Catalunya. Aquest primer baròmetre de 2015 del CEO, que es va fer en ple període de descans reivindicatiu, indica que està creixent un independentisme hard".
 ·
Recull de premsa
Creus: "Ara no és l'hora de polèmiques estèrils. Ara cal recuperar la iniciativa"
"No puc evitar esgarrifances quan cada dia llegeixo o sento opinadors i, fins i tot, lĂ­ders polĂ­tics que es proposen tornar a ressuscitar el debat sobre les llistes".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletĂ­
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí