Thursday, 25 de August del 2011 | 19:36
 ∑
Crònica · Política catalana
La Constitució posa contra les cordes el PSC i CiU
La proposta de reforma de la Constituci√≥ que, d'acord amb el PP, ha llen√ßat aquesta setmana Jos√© Luis Rodr√≠guez Zapatero ha tibat les costures dels dos grans partits catalans a Madrid, el PSC i CiU.Els dubtes al s√≠ del PSOE s'han tradu√Įt en clares dissensions internes del seu sector m√©s esquerran√≥s, que encarna el corrent Izquierda Socialista, o en la rebel¬∑lia del diputat Antonio Guti√©rrez o el l√≠der a Madrid Tom√°s G√≥mez.
 ∑
Crònica · Euskal Herria
Història d'un comunicat fantasma
Ha estat un dels "culebrots" de l'estiu. Direfents mitjans de comunicació espanyols esperaven a finals de juliol un anunci de dissolució per part d'ETA. Han tornat a fer el ridícul. Els "Etòlegs" de Madrid, que ho són gràcies al que la policia els filtra, s'han tornat a equivocar.
 ∑
La fotografia · Política
El periodista Miquel Sellarès recepta unitat per assolir la independència
L'auditori Felip Calvet de la Casa Irla va quedar petit per la conferència que va pronunciar el periodista Miquel Sellarès. Més de 150 persones s'hi van aplegar per escoltar les paraules de l'històric dirigent nacionalista. En la seva al·locució, on va repassar la seva trajaectòria política, va demanar unitat per assolir la plena sobirania del país.
 ∑
Crònica · Política
L'Aragó plural
Ivan Mambrillas
"A l'Arag√≥ no s'acorrala el catal√† per una impossibilitat f√†ctica: ning√ļ no hi parla catal√†." Heus ac√≠ l'argument m√©s terminant, i el m√©s consistent amb l'oferta ideol√≤gica del PP, amb qu√® Berm√ļdez de Castro, portaveu del govern aragon√®s, hauria pogut replicar les acusacions de Joan Re√Ī√©, president de la Diputaci√≥ de Lleida, a prop√≤sit de presumptes assetjaments ling√ľ√≠stics enll√† de Fraga.
 ∑
Crònica · País Valencià
Anàlisi dels partits amb representació a les Corts Valencianes (IV): EUPV no trenca el seu sostre
L'alegria per obtenir representació a les Corts valencianes, on mai no han estat absents, va contrastar amb la sensació de 'sorpasso' que inevitablement van tenir en veure com Compromís, integrada pels exsocis del Bloc (amb qui la relació va acabar sent autodestuctiva) i els fills d'Iniciativa, els superaven en més de 30.000 vots.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠