Dilluns, 19 de novembre del 2012 | 19:27
Opinió
Escòcia i la UE
Ferran Requejo
Catedràtic de Ciència Política de la UPF
Un dels aspectes sobre els què actualment hi ha més confusió és el de la vinculació o no de Catalunya a la Unió Europea, un cas en què els ciutadans optem per un "sí" en un futur referèndum. Com a referència general, podem veure com es considera aquest punt en el cas del procés Escòcia-Regne Unit.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
El pitjor està per venir... (II): Ramírez i Quintà
Les clavegueres, per a actuar, necessiten col·laboradors entusiastes, ximples útils, mercenaris, suposats patriotes i quintacolumnistes. Tots són colla: formen una banda de música que interpreta una lletra i melodia sota les ordres i voluntat d'un director.
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "Seria un cop d'efecte definitiu si al nou Parlament el president i el cap de l'oposició fossin independentistes"
"Les enquestes auguren dos terços d'escons al front sobiranista, però no asseguren la majoria absoluta de Mas. Algunes pronostiquen un ascens important d'ERC."
 ·
Recull de premsa
Culla: "El manifest madrileny a favor del federalisme voreja l'humor negre"
"No hi ha notícia que cap d'aquests il·lustres personatges hi defensés mai ni la teoria ni la praxi federalista. Només s'han recordat de Pi i Margall quan han sentit els trons provinents de Catalunya".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
A cada agressió, una resposta democràtica
En els cercles polítics i periodístics s'esperava que la caverna mediàtica de l'Estat aprofités la policia i la justícia per provar d'aturar allò que són incapaços de frenar amb els vots: un poble que, el dia 25, decidirà que vol decidir el seu futur amb llibertat. Madrid no aprendrà mai que aquestes martingales deplorables se'ls han girat sempre en contra.
 ·
Llibres / revistes
Espanya, un pes feixuc
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí