Dilluns, 19 de novembre del 2012 | 19:27
Opinió
Escòcia i la UE
Ferran Requejo
Catedràtic de Ciència Política de la UPF
Un dels aspectes sobre els què actualment hi ha més confusió és el de la vinculació o no de Catalunya a la Unió Europea, un cas en què els ciutadans optem per un "sí" en un futur referèndum. Com a referència general, podem veure com es considera aquest punt en el cas del procés Escòcia-Regne Unit.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
El pitjor està per venir... (II): Ramírez i Quintà
Les clavegueres, per a actuar, necessiten col·laboradors entusiastes, ximples útils, mercenaris, suposats patriotes i quintacolumnistes. Tots són colla: formen una banda de música que interpreta una lletra i melodia sota les ordres i voluntat d'un director.
Recull de premsa
Gifreu: "Seria un cop d'efecte definitiu si al nou Parlament el president i el cap de l'oposició fossin independentistes"
"Les enquestes auguren dos terços d'escons al front sobiranista, però no asseguren la majoria absoluta de Mas. Algunes pronostiquen un ascens important d'ERC."
Recull de premsa
Culla: "El manifest madrileny a favor del federalisme voreja l'humor negre"
"No hi ha notícia que cap d'aquests il·lustres personatges hi defensés mai ni la teoria ni la praxi federalista. Només s'han recordat de Pi i Margall quan han sentit els trons provinents de Catalunya".
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Madrid
A cada agressió, una resposta democràtica
En els cercles polítics i periodístics s'esperava que la caverna mediàtica de l'Estat aprofités la policia i la justícia per provar d'aturar allò que són incapaços de frenar amb els vots: un poble que, el dia 25, decidirà que vol decidir el seu futur amb llibertat. Madrid no aprendrà mai que aquestes martingales deplorables se'ls han girat sempre en contra.
Llibres / revistes
Espanya, un pes feixuc
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí