Dijous, 5 de setembre del 2013 | 19:21
 ∑
Notícia
L'Assemblea enllesteix els √ļltims preparatius per la Via Catalana
El transport fins als trams de la via, les inscripcions, els trams lliures, l'hora d'assistència... Encara tens dubtes sobre la Via Catalana del proper Onze de Setembre? L'Assemblea ha organitzat una jornada informativa el proper 7 de setembre a la plaça Catalunya de Barcelona.
Crònica · Societat civil
Abandonar per un moment les xarxes socials i agafar el telèfon
Roger Buch (@rogerbuch)
Politòleg. blocdenroger.blogspot.com
La reacció dels ciutadans per omplir els trams buits de l'Ebre està sent espectacular. Amb l'arribada del setembre, la Via Catalana està finalitzant amb gran èxit el procés d'inscripció a tots els trams. Amb una organització impecable i amb el ressò generós de tots els mitjans digitals catalans i de les xarxes socials, ja s'hi han inscrit prop de 400.000 ciutadans. Hi ha moltes persones que no s'han apuntat però que van assistir a la manifestació de la diada de l'any passat i que tenen ganes de ser-hi també aquest any.
Opinió
Bons propòsits
Carme Arenas
Filòloga, historiadora de l'art i presidenta del PEN Català
Som a punt d'encetar un nou curs acadèmic i polític i és el moment dels bons propòsits, de les il·lusions renovades. Venim d' curs any difícil. Si ho haguéssim de dir en termes acadèmics, podríem ben dir que el curs que vam deixar enrere amb l'estiu va ser un any en què allò que vam aprendre més ens valia no haver-ho hagut de conèixer mai.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
L'independentisme no és pecat
Ser independentista no és cap pecat, d'Hilari Raguer, historiador i monjo de Montserrat, és un llibret de lectura didàctica. Recomanable per regalar en la Diada Nacional de Catalunya d'enguany.
 ∑
Llibres / revistes
Obre El Born
 ∑
Recull de premsa
Tresserras: "La Via √©s un nou gran gest. Qui vulgui que tot continu√Į igual que es quedi a casa. Tancant b√© portes i finestres. Per si arrib√©s una ventada de canvi"
"La Via de l'Onze de Setembre és el seu nou gran gest. L'inici del nou curs polític. Donarà visibilitat global altra vegada a la causa catalana".
 ∑
Recull de premsa
Gifreu: "La creaci√≥ d'un clima d'opini√≥ internacional favorable passa per un √ļs intensiu i intel¬∑ligent d'internet"
"La nova diàspora està adquirint un paper transcendental. No cal ser o viure a Catalunya per prendre part en les mobilitzacions. La xarxa bull en català".
 ∑
Notícia
Vives i Sellarès, a la presentació del llibre 'El fracàs d'Espanya'
El regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, i el periodista Miquel Sellarès, seran els conductors de l'acte de presentació del llibre de Pere Sampol. La trobada s'emmarca dins de la Setmana del llibre en català d'enguany.
Opinió
11S: de Berlín a l'Ampolla
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Aquests darreres dies he tingut l'oportunitat de llegir i analitzar el document signat pel Dr. Kai-Olaf Lang, director del Deutsches Institut f√ľr Internationale Politik und Sicherheit, que analitza la situaci√≥ pol√≠tica de Catalunya.¬†No √©s un text menor en la mesura que aquest institut √©s el think-tank de refer√®ncia de la cancelleria de la Sra. Merkel i el seu director, el Dr. Lang, tamb√© √©s director del Grup de Treball d'Integraci√≥ Europea.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠