Tuesday, 2 de August del 2011 | 13:52
 ∑
Notícia · Societat civil
"Som aquí per commemorar i reivindicar la nostra Festa Nacional i per deixar ben clar que la lluita continua"
√ímnium Cultural ha fet p√ļblic el manifest que es llegir√† arreu de Catalunya durant l'onze de setembre d'enguany. El text planteja les tres vies per les quals ha d'avan√ßar el pa√≠s ara que les "relacions amb Espanya estan en un punt de no retorn".
 ∑ La daci√≥ en el pagament, un dret existent en la majoria de pa√Įsos occidentals, encara √©s una quimera a l'Estat espanyol.
La daci√≥ en el pagament, un dret existent en la majoria de pa√Įsos occidentals, encara √©s una quimera a l'Estat espanyol.
Crònica · Economia
La dació en pagament, ni blanc ni negre
El Parlament de Catalunya va obrir la setmana passada l'hemicicle a diversos experts per mirar d'establir un consens polític sobre la dació en pagament, és a dir, la fórmula jurídica que permet que les persones físiques que no poden pagar la hipoteca puguin saldar el deute amb l'entitat financera amb l'entrega de claus del pis.
 ∑ Thiago Alcantara ha fet una pretemporada impressionant amb el FC Barcelona. Guardiola, conscient del que t√© al davant, demana molta prud√®ncia.
Thiago Alcantara ha fet una pretemporada impressionant amb el FC Barcelona. Guardiola, conscient del que té al davant, demana molta prudència.
Crònica · Esport i Ciutadania
L'evolució del quatre
L'explosió de Thiago aquesta pretemporada evidencia la modernització del futbol blaugrana. Un camí que va iniciar-se amb Luis Milla i que l'hispano-brasiler està cridat a fer evolucionar.
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
Consell TIC de Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Aquest mes de juliol ha estat força prolífic en matèria tecnològica, de telecomunicacions i d'innovació per al nostre país.
 ∑
Recull de premsa · Comunicació
"Els reptes per a un projecte de refundació conjunta de l'Avui i El Punt són arriscats però potser inevitables i, certament, apassionants"
Josep Gifreu repassa la hist√≤ria del diari Avui, des de la seva import√†ncia cabdal fins als m√ļltiples intents per salvar-lo, i analitza els reptes que se li presenten despr√©s de la seva fusai√≥ amb El Punt.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠