Dimecres, 4 de novembre del 2015 | 13:57
 ∑
Crònica · Política
Congrés fundacional de Demòcrates de Catalunya
Aquest dissabte tindrà lloc l'acte fundacional de Demòcrates de Catalunya. El partit es reivindica com una formació d'ideologia "socialcristiana", hereva del llegat polític de la Unió Democràtica dels anys 30.
Opinió · Seguretat
Utilitzar la Guardia Civil a Catalunya
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i a la vegada candidat a la reelecció del PP a Catalunya per a les properes eleccions generals, ha deixat clar que els milers de guàrdies civils destinats a Catalunya i policies nacionals (fins a uns 7.000 efectius) podrien intervenir per mantenir l'ordre constitucional.
Opinió · Política catalana
La saviesa del poble
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
Com m√©s s'acosta el dia 9 de novembre de 2015, data simb√≤lica de l'esfondrament del mur de Berl√≠n, a Catalunya els nervis i les corredisses pels passadissos i les tert√ļlies s'intensifiquen.
Bona notícia: ara per fi tothom ha entès, a una banda i a l'altra de l'Ebre, que això no és una broma, i que cal desplegar grans habilitats si un vol sortir-se'n amb la seva.

 ∑
Crònica · Seguretat
Thomas de Maizière: "Volem solucionar el problema dels refugiats en la font del conflicte per evitar que hi hagi més refugiats a Europa"
Thomas de Maizi√®re, ministre de l'Interior d'Alemanya, en una entrevista d'Henrique Cymerman ‚Äďun dels millors periodistes especialitzats en l'Orient Mitj√†‚ÄĒ opina que la crisi dels refugiats se solucionar√† amb diplom√†cia, inversions en els pa√Įsos d'origen i seguretat a les fronteres d'Europa.

Opinió · Política
Del Quebec a Eslov√®nia, d'Eslov√®nia a l'√ćndia
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Les forces que van obtenir la majoria de vots a les passades eleccions, Junts pel Si i la CUP, han presentat al Parlament una proposta de resoluci√≥ per iniciar el proc√©s de creaci√≥ de l'estat catal√† en forma de rep√ļblica.
 ∑
Recull de premsa
Rahola:"A un pas de la glòria o a un peu del ridícul"
En un article a la Vanguardia la periodista Pilar Rahola demana a junts pel Sí la CUP que es posin d'acord  ja que estem "A un pas de la glòria o aun peu del ridícul" i ens exposa que  estem "tant si el full de ruta assoleix els seus objectius com si es queda
 ∑
Recull de premsa
Boix:"La declaració"
En un article al diari Ara el professor Carles Boix afirma "La declaraci√≥ proposada per JxS√≠ i la CUP no pot sorprendre ning√ļ: presentar-la constitu√Įa el primer comprom√≠s electoral dels dos grups i la seva majoria conjunta els permet aprovar-la"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠