Dilluns, 29 d'octubre del 2012 | 19:00
 ∑
Notícia · Illes Balears
Apartheid ling√ľ√≠stic a les aules de les Illes
Seguint la pol√≠tica d'aniquilaci√≥ de la llengua pr√≤pia a les Illes, Bauz√° ha eliminat per complet la immersi√≥ a les escoles. Aquesta setmana s'ha publicat l'esborrany del projecte de decret sobre triling√ľisme, el qual obliga els centres que vulguin ensenyar en catal√† a presentar un aval dels pares igual o superiori al 65%.
Opinió
Anem al davant
Vicenç Villatoro
Director de l’Institut Ramon Llull
Des del dia tretze de setembre, Catalunya va al davant en els procesos cap a la creació de nous Estats en el món occidental. En aquest sentit, les eleccions basques són interessants, però no hem d'esperar que ni Euskadi ni Escòcia ni Flandes ni el Quebec ens serveixin d'exemple o que ens n'hagin de marcar el camí. Personalment, no ho havia pensat mai.
 ∑
La fotografia
Els Octubre premien Carod-Rovira, Cruanyes, Llopis i Soldevila
Dues cares conegudes destaquen entre els guardonats d'enguany: Carod-Rovira per l'obra 'La passió italiana', i Toni Cruanyes per l'obra 'Un antídot contra l'extrema dreta'.
 ∑
Llibres / revistes
√Čs la coher√®ncia, est√ļpid!
 ∑
Recull de premsa
Requejo: "Si els dos refer√®ndums es f√©ssin el mateix dia, el tema seria una 'q√ľesti√≥ europea'"
Requejo ha instat a fer coincidir la data dels referèndums d'Escòcia i Catalunya: "Cal desespanyolitzar el referèndum. El govern espanyol està fent el ridícul internacional també en això".
 ∑
Recull de premsa
Miró: "El dubte és si l'estat espanyol ha pres consciència que el 25-N es juga la seva supervivència a Catalunya"
"CiU no fa cap referència en el seu programa a la Constitució espanyola. Simplement l'obvia, no li atorga cap valor, no existeix".
 ∑
L'acudit
Per Puyal
 ∑
Crònica · Madrid
25-N: donem una lliçó a Espanya
Com tot imperi fallit, Espanya no entén de matisos i quan se sent acorralat, ataca. La batalla de l'endemà de les eleccions del 25 de novembre serà molt dura. Per això és essencial que la fotografia del nou Parlament sigui nítida, amb una sòlida majoria sobiranista.
Documents
Esborrany de Projecte de decret de triling√ľisme
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠