Dijous, 23 de març del 2017 | 12:21
 ∑
Crònica · Seguretat
Una flor fa primavera
Diuen que una flor no fa estiu, però potser sí que fa primavera. Aquesta és la sensació que ens han deixat als qui integrem el CEEC esdeveniments relacionats amb la seguretat i la defensa que darrerament han tingut lloc al nostre país.

Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Miquel Sellarès
Periodista
Quan es commemora el quarant√® aniversari del retorn del president Josep Tarradellas a Catalunya tothom fa refer√®ncia a aquesta efem√®ride des d'una perspectiva hist√≤rica i pol√≠ticament correcta. Perqu√® Tarradellas mereix, naturalment, el respecte i l'agra√Įment del poble catal√†, ja que va aconseguir mantenir la dignitat de la naci√≥ i
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Intel·lectuals cristians. Compromís i pluralitat.
Els intel¬∑lectuals cristians, a Catalunya i al m√≥n, mantenen un comprom√≠s c√≠vic i de fe, de llibertat i pluralitat. S'ha posat de relleu en el II Congr√©s de Q√ľestions de Vida Cristiana (QVC) organitzat pels editors d'aquesta revista (Fundaci√≥ Joan Maragall i Abadia de Montserrat).

Opinió · Política catalana
Jo acuso Sr. Eugeni Gay
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Jo acuso el Sr. Eugeni Gay, que encapçala el manifest "El derecho al servicio de las libertades", de ser responsable de que Catalunya no es regeixi per l'Estatut d'Autonomia que van votar els ciutadans en referèndum l'any 2006, 
 ∑
Crònica · Nació Digital
El Parlament aprova els pressupostos del referèndum en un ple convuls
"El Govern, dins les disponibilitats pressupostàries per al 2017, ha d'habilitar les partides per garantir els recursos necessaris en matèria d'organització i gestió per fer front al procés referendari sobre el futur polític de Catalunya".
 ∑
Notícia · Política catalana
Pascal: "Volem captar talent i que la gent més preparada de la societat s'il·lusioni i faci el pas a la política"
Al Matí de Catalunya Ràdio  la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, ha reivindicat el PDeCAT com a "punt de trobada de tota aquella gent, no només convergents, il·lusionada per tirar endavant els reptes de futur del país".
 ∑
Recull de premsa · Política
Otegi: "Que sense violència es podia parlar de tot ha estat la gran mentida"
En una entrevista concedida al Punt Diari el secretari general de Sortu afirma  "Jo crec que el procés català és absolutament irreversible, només cal comprovar que una grandíssima part de la població ha desconnectat d'Espanya, ja no pensa en Espanya".
 ∑
Recull de premsa · Comunicació
Gifreu: "Avui encara TV3 és la millor televisió que tenim a Catalunya. Però els perills de degradació i residualització de TV3 sotgen per moltes bandes"
En un article al Punt Avui ¬†el periodista i professor em√®rit de comunicaci√≥ a la UPF afirma en relaci√≥ a TV3 "observem com el canal p√ļblic catal√† ha anat perdent en l'√ļltima d√®cada audi√®ncia, credibilitat, prestigi, influ√®ncia social i cultural i legitimaci√≥ pol√≠tica".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠