Dimecres, 18 de maig del 2016 | 17:56
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Els convergents es fan l'harakiri presentant Quico Homs
Convergència Democràtica de Catalunya porta setmanes i setmanes debatent sobre el "sexe dels àngels" del que ha de ser l'herència convergent i quin partit cal refundar o fer de nou. Històrics, conservadors, liberals i socialdemòcrates competeixen per encapçalar el nou moviment o partit.
Opinió · Societat civil
El nou Secretariat de l'ANC, el Full de Ruta i Martin Luther King
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Els 77 membres del nou Secretariat Nacional de l'ANC quan elegeixin el President i la Comissió Permanent i la resta han de tenir present la sortida al tercer atzucac que pateix la marxa cap a la independència. El moviment sobiranista no ha sabut explotar les seves victòries perquè cada gran èxit ha estat seguit de mesos de paràlisi.
Opinió · Política catalana
La constitució catalana la decidirà el poble de Catalunya
Miquel Sellarès
Periodista
Cada dia que passa  tinc més  la sensació que el voluntarisme d'alguns ciutadans  de bona fe ens pot acabar creant molts problemes en aquesta etapa final del  procés. I és que tot i que penso que és molt respectable que
 ∑
La fotografia · Territori
Intervenció de Josep Rull a l'ONU: "Sóc membre d'un govern que treballa per esdevenir un estat independent"
El conseller de Territori i Sostenibilitat  ha defensat  a Nova York el model català de treball en xarxa entre les diferents administracions per millorar les condicions de vida dels ciutadans, fugint de la recentralització administrativa que impulsa l'Estat espanyol i que "oblida el principi bàsic" defensat per Nacions Unides de "posar les persones al centre de les polítiques".
 ∑
Recull de premsa · Política catalana
Salellas: "Podem ha de ser un aliat del procés"
En un article al diari Ara el diputat per la CUP, Benet Salellas, afirma "Esclar que hi ha un camp molt ampli que podem córrer plegats l'independentisme i Podem. Compartim la fita d'obrir el forrellat del 78, convençuts que ens trobem en una crisi de règim amb una finestra d'oportunitat com feia anys que no havíem tingut".
 ∑
Recull de premsa · Unió europea
Ferrer: " En el marc de la UE el que hauria de prevaldre és la democràcia"
En un article al Punt Avui l'economista i politòleg, Xaier Ferrer, analitza el delicat moment que passa la UE i sobre el fet si és millor continuar  formar-ne part o no. Així, ens diu "Aquests mesos sentim parlar i patim la crisi econòmica, la crisi dels refugiats, inseguretat pels atemptats i també incertesa pel que fa als estats que componen la Unió Europea,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠