Divendres, 10 de febrer del 2012 | 18:53
 ·
Crònica · Euskal Herria
L'ocàs de Garzón s'ha forjat a Euskadi
La periodista Pilar Urbano és autora de la biografía autoritzada del jutge de l'Audiència Nacional, publicada l'any  2000, sota el títol de "Garzón: el hombre que veía amanecer". 
Una frase que al llarg dels últims vint anys s'ha complert a Euskal Herria en moltes ocasions. Baltasar Garzón ha trepitjat de matinada els carrers de nombrosos pobles bascos per dirigir operacions policials contra l'esquerra abertzale.

 ·
Crònica · Madrid
Tanqueu finestres: tornen aquells (mals) aires de 1992
"De gener n'hi ha algun de bo, de febrer, cap", diu el refranyer popular. Rubalcaba i els seus vells amics felipistes han tornat a donar la raó a la dita i aquest mes han recuperat el poder del Partit Socialista Obrer Espanyol.
 ·
Notícia · Llengua
Manifestació en defensa de l'escola catalana
Som escola.cat, el conjunt d'entitats cíviques, culturals i de tot l'àmbit educatiu,que arran de les sentències del Tribunal espanyol que qüestionen el paper de la llengua catalana coma a llengua vehicular de l'ensenyament, s'han organitzat per defensar l'escola catalana i el model de cohesió que aquest representa, ens convoca a manifestar-nos el proper diumenge 12 de febrer a les 12h davant el TSJC.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Aires de renovació a CDC
En el si de CDC, i de cara al Congrés del partit, comencen a endevinar-se estratègies diferents a les que ha seguit Artur Mas fins ara i així noves cares censurades en el passat emergeixen.
Oriol Pujol conscient de la seva força, però també de la debilitat de ser fill de qui és, vol impregnar la seva candidatura a la secretaria general d'un consens capaç de superar els enfrontaments en el si del propi "pinyol".
 ·
Crònica · Política catalana
El PSC, lluny de la reinvenció
El PSC ha sobreviscut al congrés del PSOE. Si Carme Chacón aconseguia el seu objectiu de convertir-se en secretària general del PSOE i guanyava el congrés (i a més a més situava en un càrrec estratègic el també català José Zaragoza) l'autonomia del PSC hauria quedat sèriament compromesa.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí