Dijous, 3 d'octubre del 2013 | 20:10
 ∑
Crònica · Informe SIC
Fracàs de l'estratègia de l'unionisme a nivell internacional
El ministre Margallo ho sap, així com també ho sap el CNI, del fracàs de la seva campanya contra Catalunya a nivell internacional, tot i que aquesta campanya, tot just fa unes setmanes, hagi aconseguit un cert èxit. Darrerament, però, en veure que els seus efectes s'han dissolt, l'Estat ha tornat a intentar engegar la campanya usant comissaris europeus espanyols, exministres i un Durao Barroso que, per a ser reelegit, necessita el vot de l'Estat espanyol.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Duran i Navarro: el duet de la Santa Aliança?
La Santa Alian√ßa, constitu√Įda pels poders f√†ctics catalans de l'anomenat "pont aeri", per empreses de l'IBEX-35 d'arrel catalana i pels agents catalans de la tribuna del Bernab√©u, √©s conscient que la batalla contra l'independentisme no pot estar liderada ni per l'Al√≠cia S. Camacho, implicada en l'afer Camarga, ni per l'incontrolable --sols des de Catalunya-- Albert Rivera. Vista aquesta situaci√≥, la Santa Alian√ßa i els aparells de l'Estat han llan√ßat la seva darrera aposta: la tercera via.
 ∑
TribunaTV
TribunaTV a l'acte d'inauguració de l'espai Mallorca
Isidor Marí i Sebastià Alzamora a l'acte de suport a la vaga dels docents balears. La trobada va ser l'acte inaugural de l'Espai Mallorca de Barcelona.
Opinió
Unió o Duran: aquest és el seu dilema
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
Sempre que puc prefereixo parlar de moviments, col·lectius, accions treballades per la societat civil,... (on realment resideix la sobirania popular) abans de fer-ho de partits o de professionals de la política com és el cas del senyor Duran i Lleida.
Opinió
Com peixos fora de l'aigua
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
La ciència política més elemental ens explica que allò que defineix un discurs són les accions i les realitzacions que comporta i no pas la retòrica que l'acompanya.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Tomàs More. La consciència preval sobre el poder
Drets nacionals de Catalunya o Constitució espanyola. Consciència personal i de la comunitat nacional o poders polítics establerts, Constitució inclosa. Aquesta disjuntiva remet al cas emblemàtic de Tomàs More.
 ∑
Notícia · Política
Toc d'atenci√≥ d'Israel a l'Estat per l'√ļs del nazisme
L'ambaixador d'Israel, Alon Bar, després de setmanes de veure que alguns polítics i comentaristes de premsa espanyols han usat l'holocaust i la tragèdia del poble jueu comparant-lo amb l'actual situació a Catalunya, ha protestat enèrgicament aquesta setmana.
 ∑
La fotografia
Re√Ī√© i l'ambaixador d'Israel intensificaran els contactes per enfortir les relacions entre els dos territoris
El president de la Diputació de Lleida s'ha trobat amb Alon Bar per a consolidar les relacions del municipi amb Israel. Lleida exporta a Israel 50 milions d'euros i algunes empreses lleidatanes ja tenen partners en aquest Estat.
 ∑
Recull de premsa
Casas: "La Santa Aliança busca partit. Invoquen Navarro i posen ciris a la tercera via de Duran"
"El nou escenari pol√≠tic i les crisis superposades ho capgiren tot. Mas, xiulat a l'√ļltim Trofeu God√≥, ent√©n que el vot √©s dels ciutadans".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠