Dimarts, 16 de juny del 2015 | 19:21
 ∑
Crònica · Política catalana
Per guanyar el 27-S: reiniciar Catalunya
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Per guanyar el 27-S els partits i entitats que encap√ßalen el proc√©s cap a la independ√®ncia han d'ampliar la seva base social amb molts dels electors que han donat suport a Barcelona en com√ļ i candidatures an√†logues. Han de mostrar-los que la independ√®ncia garanteix un profund canvi econ√≤mic, social i pol√≠tic i que aquest canvi no √©s possible mentre Catalunya continua annexionada al Regne d'Espanya.
Opinió
Els dos fronts de la guerra (freda)
Miquel Strubell
Socioling√ľista
El dia 11 dos piuladors de bandera van exposar, mitjan√ßant dues s√®ries de piulades, dues reflexions molt i molt pertinents. Espero que no es queixin pel fet que les hagi recollides per a comoditat del lector.¬†Per una banda, David d'Enterria, des de Ginebra, va contestar l'11 de juny la pregunta que feia @locodelpelorojo , per twitter a @gabrielrufian: "Dime qu√© derecho tengo q no tienes t√ļ en Catalunya?"
 ∑
Crònica · Tecnologia i país
Da Vinci: cirurgia robòtica a Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
La tecnologia no és un fi en si mateixa. No es tracta d'utilitzar la tecnologia perquè sí. La tecnologia cal entendre-la com una eina, un estri per fer més fàcil certes coses, entre elles, per exemple, la nostra vida quotidiana, del dia a dia.
 ∑
Recull de premsa
Boix: "Amb una Unió dividida i un Duran debilitat, la iniciativa ha quedat en mans del president "
"Amb el 27-S molt a prop, la solució sembla passar per oferir una llista "presidencial" en els seus propis termes: una llista unitària que integri el sector del no, a més d'altres famílies i subfamílies polítiques. Duran es quedaria amb el "procés". I la resta amb un camí complet cap a la sobirania completa."
 ∑
Recull de premsa
Martí: "La mobilització es multiplicaria si fossin indestriables la defensa dels drets humans i l'autodeterminació"
"Seria un bon senyal que els partits polítics que lideren el procés aparquessin els seus interessos partidistes i electorals [...] La mobilització es multiplicaria si fossin indestriables la defensa dels drets humans i l'autodeterminació".
 ∑
Crònica · Política
Ha guanyat l'aparell d'en Duran?
√Čs m√©s que evident que Josep Antoni Duran i Lleida i el seu entorn han rebut el m√©s fort vot de c√†stig des que Duran va comen√ßar a dirigir el partit fa m√©s de 30 anys. Duran, i el seu escuder Espadaler, ho tenien tot per guanyar: les llistes, l'aparell burocr√†tic del partit, centenars de militants col¬∑locats a l'administraci√≥ (la menjadora t√© molta for√ßa), etc.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠