Dijous, 3 de novembre del 2016 | 13:37
Opinió · Política catalana
Del somriure a la decisió i el coratge
Jaume Marfany
Filòleg
L'ANC va engegar l'11 de setembre de 2012 un procés cap a la independència que, potser per primera vegada, era un procés en positiu, un procés que no es basava únicament en els greuges històrics i actuals que des de sempre patien els Països Catalans en general i Catalunya molt en particular.

 ·
Crònica · Afers religiosos
Rajoy no fa cas del Papa que demana diàleg

Mariano Rajoy no fa cas del Papa Francesc que demana diàleg com única via per encarar els conflictes. Tota classe de conflictes.El president Carles Puigdemont demana a Rajoy dialogar de tot, també del referèndum.

 ·
Crònica · Seguretat
El conseller Jané i les policies locals
Cada conseller després d'una etapa inicial d'aposentament en el càrrec pretén impregnar la seva tasca de govern amb trets personals i això té aspectes positius però també altres de negatius. Jané és un expert amb temes de trànsit per la seva experiència al Congrés dels Diputats on va participar en l'elaboració de diverses lleis al respecte.
 ·
Notícia · Cultura
Un nou portal web reuneix per primera vegada tota l'obra d'Antoni Gaudí a Catalunya

Ahir es va posar  en funcionament el Portal Gaudí el web que aplega, per primera vegada, el conjunt de l'obra arquitectònica de Gaudí a Catalunya. La iniciativa, impulsada pel Consell per al foment i la difusió de l'obra de Gaudí, l'òrgan encarregat d'impulsar, fomentar i difondre el coneixement de l'obra d'aquest,

Opinió · Política catalana
Transformació naturalment digital
Joan Carles Garcia Cañizares
Diputat de Tecnologies de la Informació de la Diputació de Barcelona

Aquests darrers anys parlem contínuament de la transformació digital de les empreses, les organitzacions o les administracions. La nostra societat viu immersa en el món digital.

Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Miquel Sellarès
Periodista
El nacionalisme espanyol ha tancat files i el "Todo por la Pátria" s'ha imposat per sobre de les qüestions socials, econòmiques i de classe. Han fet el mateix que el dia que Pablo Iglesias va parlar de "cal viva". Tots s'han esquinçat les vestidures.
 ·
Notícia · Comunicació
NacióDigital, Premi Nacional de Comunicació
l consell executiu ha aprovat aquest dimecres la concessió dels Premis Nacionals de Comunicació de l'any 2016. En la categoria de mitjans d'arrel digital el jurat ha acordat per unanimitat atorgar el premi a NacióDigital, que enguany celebra el seu vintè aniversari i que fa un any i mig que és el mitjà líder en llengua catalana a la xarxa.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La pregària del PSC"
En un article a l'Ara Toni Soler afirma que "El socialisme català no es dividirà. Per una raó principal: ja es va dividir en el seu moment, a causa del Procés. Potser no va ser una fractura traumàtica en la cúpula, però va tenir un reflex electoral inequívoc".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí