Dijous, 10 de maig del 2012 | 19:18
Crònica · Euskal Herria
Pa i circ
Mentre bona part dels bascos estava pendent de la final de l'Europa League entre l'Athletic de Bilbao i l'Atlètic de Madrid a Bucharest, el Suprem decidia mantenir empresonats a l'Arnaldo Otegi i a la resta de condemnats en el cas Bateragune. És evident que als magistrats espanyols els agrada el futbol, especialment si el poden utilitzar com a cortina de fum per esmorteïr o aigualir el rebuig social cap a una decisió judicial polèmica.

Opinió · Política
Brussel·les, any zero
Joan Ridao
Professor de Dret Coonstitucional i Ciència Política UB i UOC
Ara sembla que Brussel·les calcula la possibilitat de donar-nos un respir per arribar a l'objectiu d'estabilitat del 3% el 2014. No és d'estranyar: amb 5,6 milions d'aturats, acabats d'entrar en recessió després de predir equivocadament un creixement de l'1,3% enguany, amb un calendari frenètic de retallades...
 ·
Crònica · Afers religiosos
L'episcopat català condemna l'ultra Germinans
Cap bisbe no ha dit ni una paraula de suport a Germinans germinabit malgrat els problemes que aquest grup ultra nacionalcatòlic i espanyolista té amb la justícia.
 ·
Notícia · Illes Balears
Rafel Bosch destrossa la immersió lingüística a primària
El Govern de Bauzá ha decapitat definitivament la presència del català a l'ensenyament de les Illes i el conseller d'Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, ha anunciat que el castellà serà vehicular al segon cicle d'infantil i primer de primària.
 ·
Notícia · Comunicació
'El Temps' abandona els quioscos i enceta nova etapa
La revista d'anàlisi social i política dels Països Catalans deixa temporalment els quioscos però continuarà editant-se i enviant-se per subscripció.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "L'Estat actuarà sense escrúpols. Som el 25% del seu PIB i una de les eines més potents per sortir de la crisi"
"Cal repetir, una vegada més, què és el que pretenen, perquè sembla que hi hagi sectors de la nostra societat que tenen una bena als ulls [...] . Tot està organitzat, tot està coordinat".
 ·
Recull de premsa · Política
Rahola: "Tenim una sobirania de joguina que pot ser menystinguda i envaïda sense que passi res"
"Catalunya està políticament intervinguda, l'ofensiva recentralitzadora és la més desacomplexada des de la transició, i cal reconèixer que la resposta catalana no és gens fàcil".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí