Dijous, 2 de juny del 2016 | 21:49
 ∑
Crònica · Afers religiosos
El cardenal espanyolista Ca√Īizares contrari al Papa Francesc

El cardenal Antonio Ca√Īizares fa una lectura de l'exhortaci√≥ papal sobre la fam√≠lia contr√†ria a la de Francesc. Aix√≠ consta en un discurs que acaba de fer a Val√®ncia.Ca√Īizares es refereix a "la ideologia m√°s insidiosa y destructora de la humanidad de toda la historia universal que es la de g√©nero"

Opinió · Política catalana
Respostes clares i ràpides a les necessitats del món local
Mercè Conesa
Presidenta de la Diputació de Barcelona
La ra√≥ de ser de la Diputaci√≥ de Barcelona no √©s altra que estar sempre al costat del m√≥n local, ja siguin els ajuntaments o els consells comarcals. I en aquests moments, ser √ļtils als governs locals suposa ajudar-los en aquells aspectes m√©s sensibles i urgents que demanda la ciutadania,i que estan relacionats amb les emerg√®ncies socials derivades de la crisi que afecta el dia a dia de moltes fam√≠lies.
 ∑
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Una generaci√≥ per la Rep√ļblica catalana
Moltes circumst√†ncies i aportacions intergeneracionals, m√©s el sacrifici de les generacions passades, ens han portat a l'actual proc√©s de dignitat nacional. Per√≤ ara, al 2016, necessitem que les generacions del segle XXI assumeixin la seva responsabilitat i actu√Įn desacomplexadement envers Espanya, el seu imaginari col¬∑lectiu i les pors que els seus aparells van crear en les generacions del segle XX.
 ∑
Crònica · Informe SIC
L'escut dels Mossos a la manifestació legionària?
Es va fer aquesta pancarta amb l'autorització de la Policia de Catalunya? Els ciutadans que van coincidir amb aquesta manifestació a la Via Laietana de Barcelona van quedar enormement sorpresos d'aquesta barreja d'insígnies institucionals en una manifestació d'exlegionaris de l'Exèrcit espanyol.
 ∑
Crònica · Política catalana
Els aparells de l'Estat, a l'espera del 26-J
El nerviosisme i la desorientació són les normes d'actuació dels aparells de l'Estat, i més nerviosisme encara a les clavegueres, que viuen de la lluita contra el sobiranisme. Aquests dies, la premsa digital propera als aparells de l'Estat ha començat operacions de distracció
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠