Divendres, 25 de maig del 2012 | 19:31
 ∑
Crònica · Euskal Herria
La pròxima tupinada
El PP en prepara una de nova, potser l'√ļltima. Com l'esquerra independentista, a trav√©s d'Amaiur, ha aconseguit desactivar una d√®cada d'il¬∑legalitzacions, els populars necessiten buscar una altra manera de seguir alterant el cens electoral a Euskadi per evitar, o almenys rebaixar, la majoria abertzale que sorgir√† dels pr√≤xims comicis auton√≤mics aquesta tardor.
Crònica · Madrid
President Mas, la Història l'ha cridat a vostè
La Història es construeix a cops. De sobte, hi ha moments en què tot es precipita. I ara li toca al President Mas liderar aquesta acceleració dels esdeveniments. Només ell té la responsabilitat de decidir si ens evaporem de forma inexorable cap a un autogovern de ficció o fem el salt imprescindible cap a l'Estat propi. I tot apunta que és ara o mai. Heus aquí deu raons, President, que es palpen a l'aire de Madrid i que l'aboquen a ser valent.
Opinió
Per què és més que futbol?
Marta Rovira
Sociòloga
Sovint es diu que el futbol té massa importància a la nostra societat, perquè al capdavall es tracta d'un joc en què onze homes (o dones) van darrera d'una pilota. Però fins i tot qui ho diu sap que no es ben bé això.
Opinió · Política
Trampes al solitari
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
El Consell de Política Fiscal i Financera de la setmana passada ha certificat, un cop més, la credibilitat d'un govern català que no es fa trampes al solitari, actua amb rigor i dóna la cara i parla clar als catalans.
 ∑
Notícia · Llengua
S'estrena el vídeo del primer Muralmob per la llengua
La iniciativa, celebrada per Sant Jordi i organitzada per la Plataforma per la Llengua, ha presentat aquesta setmana el vídeo oficial de la trobada, en la qual s'hi van enlairar més de 500 globus.
 ∑
Recull de premsa
Culla: "¬ŅQue potser, entre els sentiments identitaris que el futbol canalitza, n'hi ha de leg√≠tims i d'il¬∑leg√≠tims?"
"La preocupació dels monàrquics no s'hauria de centrar en el què passi aquesta nit al Calderón, sinó en allò que va passar setmanes enrere a Botswana".
 ∑
Recull de premsa · Política
Casas: "Mas hauria d'evitar l'error de ser massa generós amb les minories"
"Encara que [...] Jaume Collboni proclamés ahir que "Duran ha estat el primer dirigent nacionalista que obre la possibilitat d'un acord", és el president Mas qui ha decidit intentar engrandir el consens."
 ∑
Crònica · Política catalana
El dia 30, torna a començar el ball de l'Estatut
El dia 30. Artur Mas va decidir, despr√©s d'anunciar la seva tercera onada de retallades ‚ĒÄen aquest cas condicionades pels criteris de rigidesa pressupost√†ria de Mariano Rajoy‚ĒÄ que havia de prendre alguna iniciativa de tipus pol√≠tic. Amb unes enquestes que ja no li s√≥n tan favorables com fa uns mesos, el president va decidir que potser ja no es podia permetre un avan√ßament d'eleccions generals i encara no est√† disposat a assumir el cost pol√≠tic d'un enfrontament amb Espanya.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠