Dimecres, 15 de abril del 2015 | 18:24
 ·
TribunaTV
El 18 d'abril, planta't pel català
Opinió
Barcelona, capital d'Estat o de província?
Carles Mundó (@CarlesMundo)
Advocat
Veient el nombre de llistes que els partits sobiranistes presentaran a les eleccions municipals del 24 de maig, és ben possible que a molts pobles i ciutats hi hagi un creixement important de votants que volen comprometre el seu Ajuntament amb el procés per convertir Catalunya en un nou Estat independent. Bona mostra d'això és que ERC presentarà llista a 700 municipis, un centenar més que fa 4 anys, les CUP arribaran a les 160 llistes, el doble que el 2011, i Convergència i Unió, tot i fer-ne 60 menys, arribarà a les 850.
Opinió
Metamorfosis
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Vivim uns temps especialment accelerats. Massa, diria jo. Allò que fa dos dies era dogma de fe esdevé, avui, una opinió.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Impostors
Ivan Mambrillas
Si el republicanisme no és cap garantia de vocació revolucionària, la indefinició quant a l'antagonisme monarquia-república emparada en una mena d'accidentalisme d'esquerres ("Monarquia? República? Justícia social!") és un repugnant signe d'impostura.
 ·
Notícia
Plantada massiva pel català
La Plataforma per la Llengua ha endegat una nova iniciativa per a denunciar la mala salut de la llengua pròpia a Catalunya i al conjunt dels Països Catalans: una plantada massiva a la plaça del Born de Barcelona.
 ·
Recull de premsa
Colom: "Si integréssim en espanyol i no en català no existiria cap problema"
"Les declaracions de Fernández Díaz són piròmanes. En lloc de felicitar els cossos de seguretat, sembla que vingués a contraprogramar. Ens hem d'interrogar seriosament sobre el seu nivell de prudència".
 ·
Recull de premsa
Roca: "El Parlament hauria d'esquivar les trampes de la pressió mediàtica"
"Tot allò que interessa als mitjans no és necessàriament matèria per a l'activitat parlamentària".
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Camí del 27S: la salut de ferro del moviment independentista
Carme Forcadell es va acomiadar diumenge de la presidència de l'ANC, amb una actitud digna d'elogi, sense sucumbir ni a pressions externes ni a internes.
 ·
La fotografia · Informe SIC
Nou fracàs de l'Estat: ara, amb el Pont Aeri
Després d'una reunió prèvia de preparació, de la qual des del SIC ja en vam informar a Tribuna.cat, ahir el Fòrum Pont Aeri va demostrar el seu fracàs.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí