Dijous, 28 de febrer del 2013 | 19:24
 ∑
Notícia
L'Espai Mallorca obrirà de nou el proper maig
Crits i Renou ha mantingut la flama de l'Espai Mallorca viva des del seu tancament, el passat mes de novembre. L'associació ja ha trobat nou local i ha anunciat la seva reobertura per al proper mes de maig.
Crònica · Política
Novament: "Nunca, nada"
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Diàleg impossible. La moció de CiU deia textualment: "El Congreso de los Diputados insta al Gobierno a iniciar una diálogo con el Govern de la Generalitat en aras a posibilitar la celebración de una consulta a los ciudadanos y ciudadanas de Catalunya para decidir su futuro". Des de la manifestació de l'Onze de Setembre Rajoy s'ha omplert la boca amb ofertes de diàleg.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Comentaris cristians sobre afers polítics
El laic Joan Rigol, el benedict√≠ Sergi d'Assis i el clareti√† M√†xim Mu√Īoz s√≥n alguns dels cristians que parlen aquests dies sobre afers eclesials i pol√≠tics d'actualitat.¬†Joan Rigol ha fet unes declaracions a Catalunya cristiana sobre el ja Papa em√®rit Joseph Ratzinger en la cerim√≤nia de dedicaci√≥ de la Sagrada Fam√≠lia.
 ∑
Recull de premsa
Sellarès: "La independència l'hem d'aconseguir sense violències, però no l'aconseguirem anant amb el lliri blanc a la mà"
"Cal estar alerta, hi ha una estrat√®gia ben orquestrada i organitzada per destruir el proc√©s sobiranista. El primer objectiu d'aquesta √©s a√Įllar el president Artur Mas".
 ∑
Recull de premsa
Terricabras: "No hi pot haver llibertat d'expressió sense expressar-se en la llengua pròpia"
"Si tots els pobles del món defensen la seva llengua, Catalunya també ho fa. I ho ha de fer avui [...] perquè demà, en la Catalunya independent, la llengua haurà de continuar essent pal de paller de la nació".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠