Thursday, 11 de August del 2011 | 18:33
 ∑
Entrevista · Política
"La construcció d'una Catalunya independent és el projecte col·lectiu més important d'Europa"
Joan Manuel Treserras
Exconseller de Cultura
Joan Manuel Tresserras viu com a observador privilegiat el relleu a la direcció d'ERC. En una entrevista a Tribuna.cat, l'exconseller repassa els primers passos de Junqueras com a virtual president i valora els candidats a encapçalar les llistes de la formació a Madrid. Joan Ridao o Alfred Bosch?
 ∑
Crònica · Política
El trinomi de CiU
Ivan Mambrillas
Si Lenin va gosar definir en termes crus, prosaics, un concepte tan tributari d'abstraccions ut√≤piques com socialisme ‚ĒÄ"socialisme s√≥n soviets m√©s electricitat"‚ĒÄ, no veiem cap motiu pel qual CiU no hagi d'assajar una reducci√≥ semblant amb una noci√≥ tan aut√≤pica, i tan imbu√Įda, aparentment, de sentit pr√†ctic, com transici√≥ nacional.
 ∑
Crònica · Euskal Herria
Paraula d'Otegi
√Čs a pres√≥ des de l'octubre del 2009 acusat d'intentar reconstruir la il¬∑legalitzada Batasuna, fet pel qual ja ha estat jutjat i, abans que acabi aquest any, tornar√† a l'Audi√®ncia Nacional pel sumari de les herriko taberna. Afronta una pena de 14 anys de pres√≥ perqu√® la fiscalia el considera dirigent d'ETA.
 ∑
Crònica · Internacional
Londres, vandalisme o explosió social?
Toni Reig
Periodista
Després de l'explosió econòmica que ha estat a punt de portar l'Estat espanyol a la fallida arriba ara l'explosió social a la Gran Bretanya que amenaça l'ordre polític i social vigent.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Les germanes Vedruna afronten el seu futur
La Ciutat dels Sants ha acollit aquest estiu el capítol general de les germanes carmelites de la Caritat-Vedruna. El capítol ha reunit prop de 70 religioses de tot el món, la majoria escollides democràticament, i s'ha centrat en la revisió dels sexenni que acaba de finalitzar i ha plantejat els principals reptes de futur.
 ∑
Recull de premsa · Política
"Comencen a albirar-se [al Govern] incapacitats, mediocritats, manca absoluta de sentit d'Estat i de projecte a mitjà i llarg termini"
Miquel Sellarès afirma en un article a El Punt Avui que en "els propers mesos caldran canvis i cirurgia en àrees del govern que estan al llindar del fracàs i la incompetència".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠