Dimarts, 9 de abril del 2013 | 20:06
Opinió
"És l'economia, imbècil"
Isidre Palmada
Professor
El columnista Matthew Parris sentenciava en l'article de 6 d'abril de la publicació The Times que "si els separatistes (catalans) aconsegueixen el referèndum i el guanyen, això podria devastar l'economia de tota la regió", incloent-hi Portugal.
Crònica · Política catalana
Jaume Bosch i Dolors Camats: l'empenta sobiranista
Miquel Sellarès
Periodista
Durant 25 anys vaig editar la revista Debat Nacional en la qual vaig intentar trencar els complexos del pensament nacional català, així com estendre el sobiranisme a la societat i construir la idea ─i relalitat─ dels Països Catalans. El resultat han estat 41 números de Debat Nacional amb 41 persones destacades a la portada, en un intent, per part nostra, de llançar una nova generació de dirigents sobiranistes al país.
Notícia · Illes Balears
Tribuna Mallorca torna de la mà del nou Grup Blanquerna
El diari digital Tribuna Mallorca ha tornat a recuperar la seva presència a la xarxa després d'uns mesos d'inactivitat. I ho fa amb un nou equip editor. Ara el Grup Blanquerna, que acaba de refundar-se com a think tank sobiranista, ha près les regnes del web.
Crònica · Tecnologia i país
Internet: clau per a l'exportació
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions i soci del FCB
Des de sempre, però més d'ençà de l'inici de la crisi econòmica que estem patint, la crida de les classes dirigents del país ha estat en la direcció de la internacionalització i l'exportació dels béns i els serveis de les nostres empreses, com a mecanisme que ajudi a la recuperació econòmica i el resorgiment de l'economia catalana. 
Notícia · Illes Balears
Miquel Sellarès, avui a Palma per parlar del procés sobiranista al Principat
El Grup Blanquerna comença la seva nova etapa com a think tank sobiranista i com espai de debat i reflexió plural i transversal a les Illes Balears, amb una primera conferència, a càrrec de Miquel Sellarès, periodista i impulsor de Tribuna.cat i de l'Opinió Catalana.
Recull de premsa
Junqueras: "Un pacte entre CiU, ERC i el PSC és inviable"
"Estic molt content que tothom s'incorpori al procés, però el PSC vol demanar permís a Madrid per decidir el nostre futur i això invalida la consulta. Sempre hi haurà gent que es voldrà vendre abans que la comprin".
Opinió · Política catalana
L'enteniment d'Oriol Junqueras
Miquel Sellarès
Periodista
Aquests darrers dies, davant de la classe política i també davant d'un sector d'empresaris, Oriol Junqueras ha deixat clar que ni ERC ni ell mateix no s'han begut l'enteniment, i que no acceptaran l'aprovació d'uns pressupostos que comportin més i més retallades inacceptables en el camp social, unes retallades que són, alhora, impossibles de dur a terme. El president d'Esquerra cada vegada és més conscient que l'actual situació és inassumible i que requereix portar el procés cap al dret a decidir fins a les seves darreres conseqüències.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí