Monday, 19 de September del 2011 | 19:29
 ∑ El Secretari d'Estat per Esc√≤cia, Michael Moore, ha engegat la maquin√†ria propagand√≠stica per tal de frenar les aspiracions sobiranistes escoceses
El Secretari d'Estat per Escòcia, Michael Moore, ha engegat la maquinària propagandística per tal de frenar les aspiracions sobiranistes escoceses
Crònica · Anàlisi política
Londres activa la propaganda
Marc Sanjaume
Politòleg
La llum verda de David Cameron al referèndum secessionista després de la majoria absoluta de l'SNP a les eleccions del 6 de maig a Holyrood podria quedar en una promesa més. I és que el Secretari d'Estat per Escòcia està fent mans i mànigues per aturar la deriva independentista del Govern d'Alex Salmond, que ha planificat celebrar el referèndum sobre el divorci polític cap a finals de la legislatura (2015).
 ∑
Crònica · Esport i Ciutadania
Globus punxat
Tot just s'han jugat tres jornades de lliga i ja hi ha hagut temps per inflar alguns globus i punxar-ne d'altres. Des de la lliga de dos, passant pel sotrac blaugrana o l'estat de forma pletòric del Madrid. Tot ha quedat desmentit en tres partits.
Opinió
La llengua a l'ensenyament: un país a doble columna?
Raimon Carrasco
Advocat
Els problemes judicials amb qu√® topa el model ling√ľ√≠stic de l'ensenyament deriven del fet que el TC es va carregar la regulaci√≥ ling√ľ√≠stica de l'Estatut.
 ∑
Notícia · Política
"El catal√† a l'escola √©s l'√ļnic espai que ha estat capa√ß de construir una cohesi√≥ social sense cap fissura"
"El català a les aules ha estat un factor determinant en favor de la integració, en un entorn en què el mercat de treball genera gravíssimes segregacions".
 ∑
Notícia · Política
El TC suspèn cautelarment la Llei de l'aranès
El tribunal ha admès a tràmit el recurs que va interposar el govern espanyol contra la llei, aprovada al Parlament.
 ∑
Notícia · Madrid
Rafa Díez: "Seguiré lluitant pel meu país, per la pau i per les solucions democràtiques"
El sindicalista abertzale, condemnat a deu anys de presó pel cas Bateragune, ha fet aquestes declaracions al tribunal abans de ser enviat a la presó.
 ∑
Recull de premsa · Política
T. Soler: "¬ŅQu√® passaria si el PP fes una bona pol√≠tica econ√≤mica? ¬ŅI si mim√©s les elits empresarials catalanes?"
"Només és una hipòtesi, n'hi ha d'altres no tan pessimistes. Però tinguem sempre present que això del cuanto peor, mejor no és una fórmula matemàtica".
 ∑
Recull de premsa · Política
J. Font: "La dreta espanyola tracta de dividir el poble amb finalitats electorals"
"El balan√ß d'aquest m√®tode [d'immersi√≥ ling√ľ√≠stica], passats els anys, ha resultat un √®xit social i ling√ľ√≠stic, avalat pels entesos de la Uni√≥ Europea. Els canvis que avui reclama la dreta espanyolista no tenen m√≤bils pedag√≤gics sin√≥ ideol√≤gics".
 ∑
Notícia · Política
Xavier Bru de Sala, Felip Puig, Joan Barril i diversos economistes, al Consell Assessor de Duran i Lleida
El candidat de CiU a les eleccions generals del proper 20 de novembre, Josep Antoni Duran i Lleida, ha presentat aquest divendres el seu Consell Assessor.
Enquesta
La condemna de 10 anys de presó a Otegi i Díez pel cas Bateragune…
 ∑
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠