Dimecres, 30 de novembre del 2016 | 12:13
Opinió · Política
El feixisme encara és viu entre nosaltres
Humbert Roma
Periodista
Dues notícies han coincidit aquests dies que ens haurien de fer evident com, més de quaranta anys després de la mort del dictador i de l'inici de la mal anomenada "transició" (cap a on?), el feixisme encara perviu en els diversos territoris sota el domini del Regne d'Espanya.

Opinió · Política
Necessitem un De Gaulle
Isidre Palmada
Professor
Com diu J. D. Bezsonoff, tres anys abans d'acceptar la independència d'Algèria, De Gaulle jurava i perjurava que la tricolor MAI se n'aniria. Tanmateix, va adonar-se de la correlació de forces. L'independentisme estava madur. I obstinar-se, provocava, només, dany i dolor.
 ·
Notícia · Política catalana
El Projecte de pressupostos per a l'any 2017 incrementa la despesa social en 1.170 milions d'euros
El Govern ha aprovat el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per a l'any 2017. Els pressupostos del 2017 consoliden les polítiques vinculades a l'estat del benestar i reforcen les eines de cohesió social, amb un increment d'aquestes partides de 1.169,8 M€ respecte dels comptes del 2015, els darrers aprovats.
 ·
La fotografia · Societat civil
Coop57, ECAS i Òmnium presenten 'Lliures de pobresa, exclusió i desigualtats', un nou fons econòmic de solidaritat
Amb la voluntat de finançar projectes de transformació social en un context d'emergència i desigualtats s'ha presentat ' Lliures de pobresa, exclusió i desigualtats '. La iniciativa, impulsada per Coop57 , Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) i Òmnium Cultural.

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Ara li toca a Junqueras fer de polític"
En un article a l'Ara titulat "Moment Junaqueras" Toni Soler afirma que "La cara del Procés el 2016 ha sigut el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb un lideratge consolidat per la qüestió de confiança amb què va respondre als desafiaments de la CUP. Mentrestant, Oriol Junqueras ha exercit sobretot de vicepresident econòmic,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí