Divendres, 24 de abril del 2015 | 19:39
 ·
TribunaTV
TribunaTV entrevista Marc Guerrero
Crònica · Madrid
Ciutadans, l'última carta (desesperada) de les elits unionistes
Les elits unionistes que s'apleguen a la plataforma Puente Aéreo han dinat amb Mariano Rajoy. Un mer tràmit. Una trobada de conveniència que a qui més beneficia és al president espanyol, mancat de suports influents en aquest final de mandat. L'empresariat antic --el que es resisteix als canvis-- ja no confia només en el PP per aturar el procés cap a la independència. 
 ·
Notícia
"Tinc prou experiència europea per dir-ho amb confiança: Catalunya serà un nou estat en la Unió Europea"
"Quanta més unitat en el procés, millor: els elements partidistes s'haurien de deixar de banda perquè el resultat del 27S no deixi cap dubte a la resta del món".
 ·
Recull de premsa
Culla: "No, senyor Zapatero. L'Estatut no és el que vostès van negociar ni els catalans vam votar. Fingir que no ho sap suposa agreujar la frivolitat"
"Passats cin anys sense autocrítica i Zapatero reapareix a Catalunya [...] demanant a CiU que, en comptes d'impulsar un procés sobiranista, "torni a l'Estatut del 2006, aquell que va votar el poble català"".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Si Mas vol la independència, no pot tenir a les seves files personatges com Sánchez Llibre"
"Caldria que ERC deixés la calculadora en un calaix i es dediqués a enviar missatges positius de confiança i seguretat".
 ·
Crònica · Informe SIC
Les clavegueres volen crear una subtil 'brunete mediàtica' catalana
Els serveis de l'Estat i els poderosos econòmics i financers, en la seva gran ofensiva contra el sobiranisme, han arribat a la conclusió que usar la brunete mediàtica espanyola no té sentit a Catalunya: els baixos índexs d'audiències i vendes de 13TV i la Cope, així com de TVE, La Razón, ABC, El Mundo, etc., no garantitzen capgirar l'opinió de la majoria social catalana ni dels sectors indecisos quant a la transició nacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí