Dijous, 25 de febrer del 2016 | 15:53
 ∑
Crònica · Afers religiosos
L'episcopat es desmarca d'e-cristians i no criminalitza "Mare nostra"

L'episcopat catal√† es desmarca de la decisi√≥ d'e-cristians de presentar a la fiscalia una den√ļncia contra Dolors Miquel pel poema "Mare Nostra" que fou recitat a l'Ajuntament de Barcelona."Mare nostra", una mena de "Parenostre" en versi√≥ feminista i laica, fou llegit el passat 15 de febrer al Sal√≥ de Cent.

Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Reiniciar i reactivar l'ANC
En els darrers anys el Col·lectiu Joan Crexell ha donat el seu suport explícit a l'ANC, Òmnium Cultural i a l'AMI perquè els considera les punta de llança de la societat civil mobilitzada que ha fet possible  la gran revolució social, democràtica i nacional en la que està immersa la societat catalana en el seu camí cap a la independència.
 ∑
Notícia · Internacional
Terricabras veu molt difícil que es reprengui el diàleg per la pau al Kurdistan turc
El diputat per Esquerra Republicana, Josep-Maria Terricabras, no veu gens fàcil que s'aturi l'actual situació de violència al Kurdistan turc i que es reprengui el diàleg de pau entre el govern turc i els kurds. Terricabras ha tornat avui del Kurdistan després de participar en una delegació de sis eurodiputats del grup Verds / ALE que s'ha entrevistat amb totes les parts
Opinió · Política catalana
Té futur CDC?
Miquel Sellarès
Periodista
Escric aquesta reflexió, més que com a periodista, com a fundador històric de CDC. I perquè a pesar que ara sóc lluny d'aquest partit, em sento a prop de la feina ben feta realitzada pels convergents que cap circumstància pot embrutar, com alguns miserables han volgut fer.
Opinió · Política
"L'Estat contra la democràcia"
Anna Arqué
Portaveu de l'International Commission of European Citizens (ICEC)
Avishai Margalit introdueix un terme molt interessant al voltant de les concepcions relacionals entre estat i democr√†cia i √©s el de la "societat decent" que el fil√≤sof defineix com "aquella societat que des de les institucions no humil√Įa a la gent". L'estat espanyol imperant a Catalunya com a hereu natural d'una conquesta amb la que funcionaris i militars castellans ocuparen les institucions catalanes ara fa tres segles, ha perfilat i perfila, amb els seus inacabables greuges institucionals,
 ∑
Recull de premsa · Política
Jordi Serrano: "Per un PSUC del segle XXI"
En un article al diari Ara  l'historiador Jordi Serrano afirma que "La tesi que vull defensar en aquest article és que hi ha una opció política que representa una forquilla d'entre 367.000 catalans a les eleccions al Parlament i 927.000 a les eleccions al Congrés i que està per construir"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠