Dijous, 16 de maig del 2013 | 19:51
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
CatDem: de Colomines a Terradellas
Quico Homs està redreçant el rumb d'algunes de les seves competències ja que ha comès molts errors en el passat principalment pel que fa a l'elecció de les persones de confiança. Tossut, sense escoltar-se ningú, Homs va influïr al màxim per a poder col·locar al capdavant de CatDem el conflictiu Agustí Colomines, qui ja havia sortit malparat del seu pas pel Centre UNESCO de Catalunya. Una llarga sèrie d'activitats en el passat de Colomines tenien un únic denominador comú: sempre acavaben malament. I no pas per les seves capacitats intel·lectuals, que en té, sinó pel caràcter i les maneres de fer de Colomines.
Opinió
Més enllà del dèficit fiscal
Lluís Aragonès
Empresari
Fa mesos i mesos que la vida diària de l'administració catalana és un ball de números, o una vall de llàgrimes, que en aquest cas és el mateix. Senyal de pobresa, i camí de la misèria, els diners recaptats a Catalunya passen de llarg, quan se n'han anat no tornen i qui ha de pagar no paga. Un cercle viciat que hi ha prou gent sota la pell de brau que procura perpetuar-lo en bé propi. 
 ·
La fotografia
Llanos de Luna homenatja combatents de la División Azul que van lluitar amb Hitler
La delegada del govern espanyol ha lliurat un diploma a la Hermandad de Combatientes de la División Azul, excombatents i nostàlgics de la divisió d'infanteria número 250 de les tropes de l'exèrcit nazi. L'acte a favor del bàndol feixista no ha suposat, encara, la dimissió de Llanos de Luna.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Fracàs d'una Esglèsia cismàtica anticatalana
L'Església "germinant", paral·lela a l'Església catòlica, ha fracassat quan compleix sis anys de vida malgrat el soroll que fa a les xarxes socials. Un grupet de sacerdots i seglars espanyolistes, establerts sobretot a l'arxidiòcesi de Barcelona i amb portal propi, constitueix el que ells mateixos denominen "Iglesia germinante". 
 ·
Recull de premsa
Casas: "Si ja tinguéssim una agència tributària podríem arremangar-nos contra el frau fiscal, descomptar a Madrid el que ens deu i evitar retallades"
"Les estructures d'estat no només són una promesa, són també bàsiques per als comptes socials".
 ·
Recull de premsa
Clotet: "Una candidatura unitària superaria el famós 55% dels vots que el Consell d'Europa va fixar per al referèndum de Montenegro"
"El procés sobiranista actual, com que s'allarga, necessita demostrar regularment que manté intacte a les urnes el suport de la majoria dels catalans".
 ·
Crònica · Política catalana
La insostenible lleugeresa de Navarro
Sergi Sol
Periodista
Navarro ha decidit visitar Brussel·les per vendre ´federalisme'. No és que hagi disposat de gaire parròquia per predicar. En essència, s'ha limitat a entrevistar-se amb un alt dirigent del PSOE, un exsecretari general que va robar la cartera a l'inefable Borrell i que va ser el candidat del PSOE l'any 2000, derrotat per Aznar a les urnes per majoria absoluta. El tal Almunia, basc i espanyolista com Patxi López (visceral detractor del Concert Econòmic per als catalans), és ara Comissari de la Competència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí