Friday, 19 de August del 2011 | 13:55
 ·
Crònica · Política catalana
El Govern no té manies en mostrar el seu perfil més dretà
Artur Mas i Sandro Rosell estan governant Catalunya i el Barça de forma ben similar. No només perquè els dos comptin amb el suport indissimulat del Grupo Godó sinó perquè els dos estan procedint de forma contrària als seus predecessors en molts temes, tant els més simbòlics com els més fonamentals en la gestió.
 ·
Crònica · Madrid
El candidat unplugged
Ara diu que s'haurien de repensar les diputacions o eliminar-les, que tal com estan no li agraden. És l'últim hit estiuenc del candidat Rubalcaba, que construeix la precampanya com qui va al supermercat sense la llista de la compra feta i ha d'improvisar per omplir el carro. Són els riscos dels lideratges desconnectats del seu temps.
 ·
Crònica · Anàlisi política
Escòcia al marge dels disturbis
Marc Sanjaume
Politòleg
El primer ministre escocès, Alex Salmond, es vanta amb raó aquests dies d'haver fet la feina ben feta en matèria social i posa com a exemple l'absència de disturbis a les ciutats i pobles d'Escòcia.
 ·
Notícia · Política
Nou Cicle vol forjar una aliança d'esquerres pel 2014
Segons avança el diari Ara, la proposta de la plataforma, que aspira a liderar el PSC a través de Joan Ignasi Elena, s'inspira en el pacte encapçalat per Romano Prodi a Itàlia.
Opinió · Política
Ernest, millor no donar consells
Josep Poca
Escriptor
Què més desitjaria jo que els polítics fossin tan despresos com diuen! Però jo, que els he tastat de prop, malfio de la seva generositat.No he sabut si riure o plorar davant els consells que, a RAC, donava el dimarts l'Ernest Benach al seu, encara avui, secretari general d'ERC: "que Ridao faci tàndem amb Alfred Bosch".

Donar-se de baixa del butlletĂ­
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí