Divendres, 22 de febrer del 2013 | 18:30
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Ens convé una CiU decaiguda?
El sobiranisme i, més netament, l'independentisme, segons les més diverses enquestes estan pujant entre tots els estrats socials de Catalunya. Ja no és un fet d'alguns sectors militants de la joventut o de la societat civil: és, avui dia, una realitat assolida, també, en els sectors professionals de la petita i mitjana empresa. I cada dia més és present a alts càrrecs d'empreses importants i multinacionals del país.
Opinió
Tots els fronts, malgrat la confusió
Marta Rovira
Sociòloga
Ara ja sabem les dades fiscals del President de la Generalitat. I què? Doncs res. Les dades no ens diuen res que ens valgui la pena saber. Com tampoc no sembla que aquest embolic dels espies tingui massa sentit. Només el fet que suposadament tots els espionatges polítics i parapolítics que s'han produït a Catalunya en els darrers anys venien de la mateixa empresa ja ha de fer sospitar molt.
Notícia · Política
Ros i deu regidors del PSC a Lleida aproven la declaració sobiranista
La regeneració estructural que precisa el PSC es fa més evident cada dia que passa. Àngel Ros, alcalde de Lleida, va ser un dels 5 diputats díscols de la votació al Parlament, i al ple municipal de Lleida finalment hi ha votat a favor.
Crònica · Internacional
Terra, mar, aire, espai i ciberespai
Antoni Reig
Periodista
De la mateixa manera que la globalització abasta tot el nostre planeta, la militarització avança sense fre. Primer van ser els exèrcits de terra; després el domini dels mars; a principis del segle XX va arribar l'aviació ─és a dir, el domini dels cels.
Recull de premsa
Ribera: "Cal molta guerra bruta per tombar un país que encara no té estat però que s'estructura com si en tingués"
"L'eix nacional i l'eix social ja no són contraposats sinó complementaris, mentre que l'unionisme s'estanca".
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre "Què pensa J.M Vila d'Abadal"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí