Dimarts, 5 de febrer del 2013 | 18:57
Opinió
Nou Estat nou
Ernest Benach
Expresident del Parlament
Bufen vents de canvis històrics al nostre país. Ningú no sap el desenllaç de tot plegat, però és evident que han canviat moltes coses en els darrers mesos. Tot va a una velocitat enorme, una velocitat a la que no estem acostumats, i probablement, a la qual no sabem respondre adeqüadament. El país ha canviat i, el més important, les consciències també. Gent que s'ha educat en llibertat i en català no tenen els complexos ni les pors d'altres generacions. Gent que ha vingut aquí a buscar una vida millor, veuen l'estat propi com una oportunitat per aconseguir-ho.
Opinió
Els municipis fem pinya
Albert Batet i Canadell
Alcalde de Valls i diputat CiU al Parlament
L'aprovació de la Declaració Sobiranista al Parlament de Catalunya el passat dia 23 de gener marca l'inici del camí institucional cap a l'estat propi, expressat pel poble català l'11 de setembre de 2012 i refrendat a les urnes el 25 de novembre passat.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Com dinamitzar l'ocupació a través de les TIC?
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El sector de les tecnologies de la informació i la comunicació és un dels més dinàmics de la nostra economia. Un sector, el de les TIC, que presenta un índex d'atur força baix en relació a l'existent al país.
 ·
Recull de premsa
Casas: "El millor que pot fer Pujol és defensar-se amb vehemència. En cas contrari, que marxi sense fer soroll"
"Oriol Pujol (i per extensió CDC) té un dilema. La imputació en el cas de les ITV es dóna per segura. Si el secretari general no plega, la pressió de l'oposició i la incomoditat d'ERC creixeran".
 ·
Recull de premsa
N. Bosch: "A la societat espanyola li costa entendre el canvi. N'hi ha que encara pensen que tornarem a pactar"
"[El govern espanyol] Es queda molt lluny d'enfocar les demandes catalanes des d'una posició democràtica. La seva política porta a matar la gallina dels ous d'or que Catalunya és per a Espanya".
Opinió
La constitució, la legalitat i la legitimitat
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
L'efectivitat del dret a decidir del poble de Catalunya continua amb les incògnites que eren de preveure. A més, encara que no tots els possibles, ja s'han posat en marxa els mecanismes per modificar l'opinió de la majoria dels catalans des dels mitjans que tenen disponibles a l'Estat espanyol: descrèdit dels polítics catalans, ofegament financer, limitació dels mecanismes propis per tirar endavant com poden ser, en aquests moments, les relacions internacionals, etc.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí