Divendres, 22 de novembre del 2013 | 21:03
 ∑
TribunaTV
Alfred Bosch a l'informatiu de 13TV
Opinió
Defensem la CUI!
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD
A hores d'ara l'acr√≤nim DUI ja resulta familiar a molta gent, la declaraci√≥ unilateral d'independ√®ncia est√† en boca de tothom. S'ha generalitzat la idea que si no hi ha consulta toquen eleccions plebiscit√†ries i, si la majoria √©s suficient, la DUI. Tant √©s aix√≠ que, davant de les dificultats que s'estan veient per tal d'acordar una pregunta, hi ha qui ha acabat concloent que tant se val la consulta. Pensen que, al final, la √ļnica via cap a la independ√®ncia √©s la DUI. Tanmateix, cal posar en dubte aquest "tan se val".
 ∑
Crònica · Política catalana
Jordi Ca√Īas es passa a l'autodeterminaci√≥
Àlex Calvo
Professor de la European University i expert en seguretat i defensa de l'Àsia
Diversos mitjans de comunicaci√≥ han informat de les paraules de Jordi Ca√Īas, indicant que havia anunciat p√ļblicament: "Os montaremos un Ulster que os vais a cagar". Aquestes paraules han estat interpretades com una amena√ßa contra Catalunya, que viu actualment un procediment de descolonitzaci√≥.
 ∑
Notícia · Illes Balears
PSM i Esquerra uneixen forces per a aconseguir un estat per les Illes
Amb l'objectiu fixat en la independència, aquesta setmana els dirigents del PSM i d'Esquerra a les Illes, Biel Barceló i Joan Lledó, han arribat a un acord històric amb el qual es fa la primera passa per a canviar el torn polític de les Illes i redireccionar, així, la política del territori.
 ∑
Llibres / revistes
Anem per feina, aportem solucions
 ∑
Notícia
L'independentisme, l'opció majoritària; ERC el partit més votat
El nou baròmetre del CEO confirma la majoria sobiranista, de nou, a la societat de Catalunya, amb una intenció de vot per l'opció del sí a la consulta que puja fins al 65%. ERC continua a l'alça, també, essent la força política amb més intenció de vot.
 ∑
La fotografia
Pregunta i data: l'ANC es posiciona aquest cap de setmana
L'Assemblea ha organitzat aquest dissabte a Seva un acte p√ļrament pol√≠tic on l'entitat deixar√† clars aquells punts encara ambigus entre els partits pol√≠tics sobre el proc√©s de transici√≥ catal√†. L'entitat ha anunciat que es pronunciar√† sobre la pregunta i la data de la consulta.
 ∑
Recull de premsa
F. Sáez: "No descartin una gegantina manifestació a Madrid i una gran pancarta on hi posi: '¡Ahora queremos el Estatut!'"
"¬ŅResulta honest [...] proposar ara falses "terceres vies" que no s√≥n res m√©s que una acceptaci√≥ in extremis de l'esperit de l'Estatut no retallat? Jo crec que no nom√©s s√≥n deshonestes, sin√≥ que mostren una debilitat que ning√ļ no s'esperava".
 ∑
Crònica · Política catalana
El dret a votar ens l'haurem de guanyar
Sergi Sol
Periodista
Que el Govern del PP no autoritzarà mai una consulta per permetre els catalans decidir el futur del país ja ho sabíem. O ho hauríem de saber. Com tampoc ho farà el PSOE, ni de casualitat. Aquest, ras i curt, és el motiu que porta a coneguts líders polítics catalans (a la dreta i a la presumpta esquerra) a condicionar la pregunta a un acord amb el Govern espanyol.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠