Dimarts, 15 d'octubre del 2013 | 19:22
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Opinió
Record personal de Max Cahner
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
S'han dit --i encara es poden dir-- moltes coses sobre Max Cahner. L'exconseller de Cultura va tirar endavant amb energia i resolució diverses iniciatives de caràcter cultural i va comprometre's sense complexos en la recuperació del poder polític que necessitava i necessita Catalunya. Per la meva part només voldria exposar una breu anècdota viscuda en la meva joventut.
Opinió
El Departament de Cultura de Max Cahner
Raimon Carrasco
Advocat
A principis de 1982, quan jo m'hi vaig incorporar, al Departament de Cultura es treballava amb una il·lusió encomanadissa. Recordo que aquells primers dies els despatxos bullien d'activitat perquè s'estava llançant la campanya El català, cosa de tots (amb guions del gran Tísner). Els país acabava de recuperar les institucions després de la dictadura, i tots teníem clar en quina direcció remàvem.
Opinió
Postal de Dubrovnik
Jordi Xuclà
Diputat al Congrés per Girona
La meva manera de treballar el dia 12 d'octubre és participar a l'assemblea parlamentària de l'OTAN que un cop a l'any es reuneix --enguany a Dubrovnik, coincidint amb la recent incorporació de Croàcia a la Unió Europea des de l'1 de juliol de 2013.
 ·
Notícia
'Let catalans vote!': la consulta sobiranista, al mapa internacional
La Fàbrica ha fet una crida al món. Amb l'objectiu d'exportar les reivindicacions majoritàries de la societat i política catalanes i de recollir-ne suports, La Fàbrica ha impulsat la creació de la campanya Let Catalans vote.
 ·
Llibres / revistes
Miquel Buch, president del Consell de Governs Locals
 ·
Recull de premsa
Soler: "Per la nostra desgràcia i per la seva vergonya els nostres vots segurament no seran suficients"
"Cal que el principal actiu del sobiranisme català, que és la gent, entengui que s'acosta una nova fase en què la simple mobilització a la catalana (el que diem sempre: "cívica, festiva, familiar") potser no serà suficient".
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Allò que Cahner va llaurar sorgeix ara amb força. Les seves arrels profundes estan donant un gran fruit"
"Max Cahner [va ser] un forjador de patriotes. La seva insistència que havíem de respondre al nacionalisme espanyol amb un nacionalisme desacomplexat va fer sorgir una generació sencera d'intel·lectuals, universitaris i dirigents de la societat civil".

 ·
Crònica · Informe SIC
Després del fracàs del 12-O, perillen els caps de Sánchez-Camacho i de Cañas
Tot i la inflada de l'unionisme quant a l'assistència a la concentració de la plaça Catalunya d'aquest 12-O, els serveis de l'Estat i els mateixos organitzadors independents del PP i de C's han reconegut que van punxar en la jornada, i que s'esperaven com a mínim triplicar la xifra d'assistència a la concentració. De fet, la pròpia delegada del govern ha donat com a xifra final d'assistents la mateixa que havien previst inicialment: 105.000 persones.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí