Dijous, 7 de abril del 2016 | 13:27
Opinió · Seguretat
Deixeu en pau a la Policia de Catalunya!
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
La CUP que aquests dies ha engegat la campanya "sense por" que es mereix tot el meu respecte i el meu suport perquè és una evidència que no aconseguirem la independència sense la desobediència i en el seu moment la ruptura, per molt negociada que aquesta sigui. Però dit això, cal tenir sentit d'estat  i cal que entenguem tots plegats que a més de l'eix de social,

 ·
Crònica · Afers religiosos
Refugiats. Els bisbes animen a l'acció internacional de la Generalitat
Els bisbes de Catalunya donen suport a la ciutadania i a les institucions de Catalunya a "incidir sobre la comunitat internacional" per tal que es garanteixi l'acollida i protecció de la vida i els drets humans de tots els emigrants i refugiats.

Opinió · Política catalana
Catalunya, nació d'immigants
Carles Campuzano
Carles Campuzano, portaveu adjunt de Democràcia i Llibertat al Congrés dels diputats
L'èxit de Catalunya durant tot el segle XX ha estat esdevenir una fàbrica de fer catalans; una fàbrica que rebia treballadors d'arreu de la Península Ibèrica i que aconseguia que aquestes famílies i els seus fills esdevinguessin catalans. Anna Cabré, amb el seu imprescindible El sistema català de reproducció,cent anys de singularitat demogràfica, ens ho ha explicat molt bé.

 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
CDC: el partit o el Procés?
CDC està passant per uns moments difícils. Haver callat durant trenta anys, fent veure que no passava res amb el finançament del partit i els sectors dels negocis, ara els està passant factura. I això es produeix en un moment en què el país ha fet el pas endavant més important de la seva història, obrint el camí cap a la seva sobirania i llibertat.
 ·
Recull de premsa · Llengua
Franquesa: "El nou estat, entorn favorable per a la llengua catalana"
En un article a l'Ara la directora general de Política Lingüística de la Generalitat, Ester Franquesa,  afirma que "No hi ha dubte, per tant, que la política lingüística del nou estat ha de blindar la preeminència de les llengües catalana i occitana aranesa per garantir-ne el futur, però alhora ha de garantir els drets lingüístics individuals
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Xirgu:"El tret per la culata"
En un article al Punt Avui Xevi Xirgu afirma que  "Espanya està atrapada" en relació al camí de judicialització de la política que ha engegat el govern espanyol per fer front al procés català i explica al respecte  que "A Catalunya a hores d'ara hi ha 381 municipis dels 948 que estan afectats, d'una manera o altra, per un procés judicial.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí