Dijous, 19 de març del 2015 | 19:31
 ∑
TribunaTV
TribunaTV entrevista Jaume Bosch en exclusiva
Crònica · Política
Impunitat o immunitat?
Miquel Strubell
Socioling√ľista
Segons el diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans:¬†Immunitat: No subjecte a una obligaci√≥, a una pena, a una autoritat.¬†Impunitat: Que resta sense c√†stig.¬†Que en un bar de Cadis un borratxo arrib√©s a dir, literalment: "A m√≠ no me gusta que en Andaluc√≠a se mande desde Catalu√Īa, no quiero que en Andaluc√≠a mande un partido que se llama Ciutadans, que tiene un presidente que se llama Albert, con todo el respeto, a m√≠ no me gusta que en Andaluc√≠a se mande desde fuera" no m'escandalitzaria.
Opinió
Unitat en els fonaments, possibles diferències en l'edifici
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
√Čs evident la complexitat pol√≠tica del moment que estem vivint per√≤ tamb√© ho √©s que aquesta era previsible.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Catòlics catalans contra el sectarisme mediàtic de l'episcopat espanyol
El sectarisme medi√†tic de la Confer√®ncia Episcopal Espanyola contra Catalunya continua malgrat els canvis que hi ha hagut en la seva c√ļpula.
 ∑
Llibres / revistes
Revoltats
 ∑
Notícia
"L'√ļnica sortida possible √©s la independ√®ncia"
Jaume Bosch ha assegurat: "Al costat de partits com ERC que ho tenen molt clar, ICV ha jugat un paper complicat i complex, però l'objectiu d'ICV no és ser pocs i convençuts sinó arrossegar les més de 300.000 persones que van votar el partit".
 ∑
Recull de premsa
Tresserras: "¬ŅNo √©s la independ√®ncia el punt de partida previ √≤ptim per a qualsevol negociaci√≥?"
"No trobem que la millor manera de negociar un pacte o acord √©s disposant de la m√†xima llibertat? ¬ŅPer qu√® una negociaci√≥ amb Espanya, de la mena que fos, s'hauria de fer des de la desigualtat entre les parts?"
 ∑
Crònica · Política catalana
Unió és Duran i Duran és Unió
Andreu Pujol
Historiador
El conseller Ramon Espadaler va deixar anar que "Duran √©s Uni√≥ i Uni√≥ √©s Duran" per deixar clar que la constant argumentaci√≥ de CDC que dissocia una cosa de l'altra no t√© cap mena de fonament. Des de "L'√Čtat, ces't moi", frase atribu√Įda al rei de Fran√ßa Llu√≠s XIV, que no hav√≠em vist una cosa semblant, per√≤ Espadaler s'hauria d'adonar que el discurs de CDC es fa en benefici de la federaci√≥ i, per tant, tamb√© d'UDC.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠