Dimarts, 15 de maig del 2012 | 19:28
Opinió
Quan la massa testicular pesa més que la massa cerebral
Jordi Xuclà
Diputat de CiU al Congrés
La política de la massa testicular ─ El president "popular" d'Extremadura, José Antonio Monago, li ha dit al bon home que és l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias: "Si té "collons" que vingui i em digui a la cara que l'AVE a Extremadura no és rendible".
Crònica · Anàlisi política
Més retallades fan inexorable el pacte fiscal
El tercer paquet de retallades del Govern ha arribat avui i l'ha anunciat el mateix president Artur Mas de la mà del conseller d'Economia. Mas ha anunciat que traslladarà a les administracions catalanes les retallades anunciades per Madrid, però també n'ha detallat algunes de noves.
Notícia · Política
Els sobiranistes d'ICV clamen per un full de ruta
Aquesta setmana s'ha celebrat el primer fòrum d'ICV de debat obert sobre el catalanisme, amb el qual els ecosocialistes busquen assentar un nou model d'estat al si del seu partit.
Llibres / revistes
Fins quan?
Crònica · Tecnologia i país
El sector TIC català va a l'alça
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya, elaborat pel Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), assenyala un lleu ascens, del 0'3, en la valoració que els professionals del sector fan del propi sector en comparació amb l'any passat.
Recull de premsa
Álvaro: "El futur de CiU passa per detectar el moment en què ser alhora autonomista i independentista resti més que no sumi"
"CiU és una marca que recull votants que volen coses diferents. Això no durarà per sempre".
Recull de premsa · Societat civil
Muñoz: "Els moviments de protesta segueixen una lògica pròpia, diferent de la de les urnes"
"Per mesurar-ne l'èxit [dels indignats] i l'impacte cal que ens fixem en [...] la seva influència en l'agenda política i mediàtica, el canvi de posicions dels actors del sistema o, simplement, el seu paper com a motors del canvi cultural".
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Diverses interpretacions del Congrés d'UDC
El congrés d'UDC d'aquest cap de setmana no ha deixat indiferent ningú i ha permès fer diferents anàlisis segons els interessos de cada mitjà de comunicació o sector polític del sobiranisme que l'ha volgut interpretar.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí