Dimarts, 28 d'octubre del 2014 | 20:50
Editorial
9N: tots ferms i mobilitzats
La nova versió del 9N del President Mas va crear dubtes i va posar sota qüestió la unitat del sobiranisme. Tot plegat era lògic, tenint en compte quina és la dinàmica partidista de la política institucional.
Crònica · Política
Mentir és de franc
Fa uns mesos, alguns partits de l'àmbit espanyol al Parlament de Catalunya van endegar una ofensiva contra les eines d'estat que Catalunya necessita per esevenir-ne un de nou. Entre d'altres, una de les més importants és el CESICAT, una fundació que depèn del Departament d'Empresa i Ocupació i que vetlla dia i nit per la seguretat informàtica de la pròpia Generalitat, dels Ajuntaments i de les empreses i ciutadans que ho demanin.
Opinió · Política
La pell de la democràcia
Marta Alòs
Escriptora
Després de la mort al llit del dictador Franco, la majoria de catalans que l'havien patit pensaven que la democràcia els salvaria de tots els mals; que els valors d'una democràcia que no coneixien esdevindria com el bàlsam guaridor
Crònica · Tecnologia i país
Parlem? Sí!!!
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
Una de les primeres cròniques publicades a Tribuna.cat, sota aquest paraigües de Tecnologia i País, feia una reflexió al voltant de la necessitat de que Catalunya tingui una operadora de telecomunicacions.
Notícia
'Presència' recull els articles més importants sobre Catalunya apareguts a la premsa internacional
La revista Presència ha copsat el creixent interès que ha suscitat el procés català a la premsa internacional des del 2012. Per això ha publicat aquesta setmana un número especial on hi recull els 25 articles sobre Catalunya més importants apareguts als mitjans internacionals.
Recull de premsa
Álvaro: "Rajoy és presoner, més que mai, de qui el va fer successor a dit"
"Rajoy no tindrà cap més remei que impugnar el nou 9-N davant el TC perquè "si ara no es mou, el mataran". No pot anar a les eleccions com el líder golejat i humiliat per Mas i el sobiranisme, i menys quan la pèrdua de la majoria absoluta està cantada".
Recull de premsa
Carod: "La força del 9-N ha de reflectir la il·lusió pel demà que volem: lliure i independent"
"Què cal fer, doncs? Qualsevol cosa llevat del ridícul! [...] Si hi ha un nivell elevat de participació per respondre la pregunta anunciada i hi guanya el doble sí, haurem guanyat davant del món".
Llibres / revistes
Ara sí que toca! El pujolisme, el procés sobiranista i el cas Pujol
Crònica · Política catalana
Rajoy: de senyor feudal a Catalunya
Des de Madrid han avançat aquesta setmana que també impugnaran el nou 9-N, una jornada participativa que no vulnera cap de les tan sagrades lleis espanyoles. Com s'ho faran per prohibir una mobilització amb participació ciutadana?
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí