Dijous, 11 de abril del 2013 | 19:56
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Interrogants oberts pel manifest de Forcades-Oliveres
El manifest sobiranista impulsat per la metgessa Teresa Forcades (monja benedictina de Montserrat) i l'economista Arcadi Oliveres (president de l'entitat cristiana Just√≠cia i Pau), Proc√©s Constituent,¬†ha fet un sotrac a les ja molt mogudes aig√ľes de la pol√≠tica i la societat catalanes.¬†
Opinió
Si el Príncep vol corona, enlloc com a Barcelona
Lluc Salellas
Periodista i politòleg
Curiositats de la hist√≤ria fan que quasi 300 anys despr√©s de 1714 tinguem oberts dos debats p√ļblics similars als que hi havien fa 3 segles: el del model d'Estat, drets i llibertats catalanes, per una banda i el din√†stic, per una altra banda.
 ∑
Notícia · Política
El Congrés expulsa Tardà i Bosch per parlar en català
La Presid√®ncia del Congr√©s espanyol ha expulsat dos dels seus diputats per un motiu que en altres pa√Įsos resultaria inversemblant: parlar en un dels idiomes cooficials des de la tribuna de la Cambra.
 ∑
Llibres / revistes
La revolta dels enllaçats
 ∑
La fotografia
XII Edició dels Premis Joan Coromines
La CAL celebrarà la dotzena edició dels Premis Joan Coromines el proper 4 de maig a les 20,30 h al Teatre de Sant Medir de Barcelona (C/ Constitució, 17).
 ∑
Recull de premsa
Tresserras: "L'espoli és la sobreexplotació de la gent treballadora per part de l'estat espanyol"
"Encara avui, amb la misèria present als carrers, hi ha formacions que reclamen tot el pedigrí de les esquerres i que ignoren l'espoli fiscal. I el menystenen. [...] Com és possible?".
 ∑
Crònica · Seguretat
Deu milions d'euros: la xocolata del lloro del CNI
Fa unes setmanes des de Tribuna.cat vam reprodu√Įr un informe del periodista especialista sobre el CNI, Fernando Rueda que, de manera raonada i des del punt de vista de l'Estat, explicava l'ofensiva dels serveis de l'Estat en contra d'all√≤ que ells anomenen "la deriva sobiranista de les institucions catalanes". L'informe era seri√≥s i cre√Įble.¬†La revista en la qual es va publicar era Tiempo.
 ∑
Llibres / revistes
Martí Gasull, tot un camí per la llengua
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠