Divendres, 24 de març del 2017 | 13:23
Opinió · Seguretat
Una política de defensa?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Darrerament ha sorgit un debat sobre si la futura Catalunya independent necessitarà o no d'una política de defensa i, més particularment, d'un exèrcit. Aquest debat està equivocat de base ja que aquest no hauria de ser el debat,
Crònica · Seguretat
Una flor fa primavera
Diuen que una flor no fa estiu, però potser sí que fa primavera. Aquesta és la sensació que ens han deixat als qui integrem el CEEC esdeveniments relacionats amb la seguretat i la defensa que darrerament han tingut lloc al nostre país.

Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Miquel Sellarès
Periodista
Quan es commemora el quarantè aniversari del retorn del president Josep Tarradellas a Catalunya tothom fa referència a aquesta efemèride des d'una perspectiva històrica i políticament correcta. Perquè Tarradellas mereix, naturalment, el respecte i l'agraïment del poble català, ja que va aconseguir mantenir la dignitat de la nació i
Notícia · Comunicació
El nou director de Tv3 afirma "Jo vinc aquí a arriscar"
El recentment nomenat com a nou director de TV3, Vicent Sanchís, afirma que el que ell pretén és "fer, des de la qualitat, una televisió innovadora, experimental" . "Jo vinc aquí a arriscar"assegura.
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "Idealistes i pragmàtics"
En un article a la Vanguardia Francesc-Marc Álvaro afirma coincidint amb el quarantè aniversari del retorn de Tarradellas que "Més enllà de cada època i de cada sensibilitat, la presidència és la plasmació d'aquesta idea de govern propi, que no pot reduir-se només a la solució autonòmica perquè és anterior a l'Espanya de les autonomies".
Recull de premsa · Política
Genovès: "Un esturió escocès a la cort d'Anglaterra"
En un article a l'Ara M. Dolors Genovès afirma  "Si Escòcia continua formant part del Regne Unit post-Brexit, sota l'hegemonia de les decisions que es prenen des del govern de Londres, que no ha complert cap de les promeses de més autogovern que Cameron i el laborista Gordon Brown van fer, el futur d'Escòcia no pinta bé".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí