Dimecres, 23 de març del 2011 | 19:49
 ·
Crònica · Anàlisi política
Barcelona. La dificultat d'obtenir el 5%
Roger Buch
Politòleg
A diferència de les eleccions al Congrés i al Parlament, als Ajuntaments és necessari obtenir un 5% dels vots vàlids per poder entrar-hi. A Barcelona, la xifra en vots absoluts que representa aquest 5% depèn de la participació.
Opinió · Política
Independentista federal
Enric de Vilalta
Coordinador de l’Àmbit de política lingüística d’ICV i membre del Nucli coordinador de l’Àmbit de Fet Nacional d’ICV
Ser independentista a ICV –i, abans, al PSUC- no ha estat mai fàcil. Recordo que quan vaig entrar al Partit, el 1975 o 76, els companys em feien sentir una mica bitxo rar quan em confesava "de la ceba".
Opinió · Política
No discutim sobre les anècdotes
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
La primera volta de les cantonals franceses reafirma aquella idea que entre la còpia i l'original, els electors acaben preferint sempre l'original.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Va ser el feixisme, estĂşpid!
Ivan Mambrillas
MĂ©s que no pas els suposats maniqueus, ens irriten els olĂ­mpics de vocaciĂł que diuen coses com "ara que es compleixen 80 anys de la proclamaciĂł de la Segona RepĂşblica, Ă©s una magnĂ­fica ocasiĂł per reflexionar-hi desapassionadament i admetre el errors dels qui la van defensar i en van propiciar l'ensulsiada".
 ·
Notícia · Política
ApostarĂ  Pujol per una tercera via?
El títol de la conferència que farà el dimarts 29 de març deixa oberta aquesta possibilitat. La setmana passada  l'expresident va afirmar que no té "arguments en contra de la independència perquè van a fotre'ns".
 ·
Notícia · Política
Camps torna a treure el seu esperit berlusconiĂ  i s'encara amb un grup de manifestants a favor de TV3
El president de la Generalitat Valenciana va arribar a demanar als fotògrafs que li fessin una foto quan es va posar de cara als manifestants en actitud provocadora
 ·
Notícia · Política
La independència ja ha arribat
La intensa jornada d'ahir al Congrés dels diputats ha deixat el català fora del congrés de Madrid de manera definitiva, així com també la resta de llengües cooficials a l'estat espanyol.
 ·
Crònica · Internacional
La versiĂł paranoica de Gaddafi
Toni Reig
Periodista
Una força internacional bombardeja Líbia en un intent de frenar les matances de civils del règim del coronel Gaddafi però aquest viu en un altre món en què el seu poble l'estima i està disposat a morir per ell.
 ·
Recull de premsa · Política
Batista: "Els detinguts d'ETA entren a les comissaries amb indicis i surten autoinculpant-se de tot i més"
El periodista Antoni Batista analitza en l'escrit 'la repressió no té futur' de El Triangle, les denuncies de tortures i maltractaments a detinguts bascos i les conseqüències de la legalització de Sortu que cada vegada compta amb més suports.
 ·
Recull de premsa · Política
O. Junqueras: "A la UE cal ser independent. O ets un Estat, o no existeixes"
L'eurodiputat Oriol Junqueras ha negat a una entrevista a El Triangle que la UE vagi en camĂ­ de l'"Europa dels pobles".
Donar-se de baixa del butlletĂ­
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí