Dijous, 21 de març del 2013 | 19:34
 ∑
Notícia · Política
Escòcia: 18 de setembre del 2014
Escòcia ja té data per al referèndum d'independència. Serà el dijous 18 de setembre del 2014. Així ho ha anunciat aquest dijous el primer ministre escocès, Alex Salmond, en un discurs en sessió parlamentària a Holyrood.
Crònica · Política catalana
Agustí Colomines abandona el vaixell. Homs ha de reflexionar
Si en els darrers mesos hi ha hagut una not√≠cia veritablement anunciada, aquesta ha estat la incapacitat personal, de car√†cter i de tarann√† d'Agust√≠ Colomines a l'hora de dirigir la malanomenada Fundaci√≥ CatDem, la qual va substitu√Įr la prestigiosa Ramon Trias Fargas. Quan Colomines fou nomenat, a indicaci√≥ de Quico Homs, director de la fundaci√≥ oficial de CDC, gran part de la intel¬∑lectualitat sobiranista va fer arribar a Homs, al President Mas (i tamb√© a¬†l'expresident Pujol) el seu rebuig.
Opinió
El dolor del passat, la vergonya del present
Marta Rovira
Sociòloga
Amb el document "Avi, et treur√© d'aqu√≠!", de Montse Armengou i Ricard Belis, TV3 ens ha ofert un altre d'aquests documentals que donen contingut a la seva funci√≥ de televisi√≥ p√ļblica.
 ∑
Notícia
Pactar la inevitable independència
La voluntat catalana d'independència ha arribat a un punt de no retorn. Aquest és l'estament que sentencien els sis experts catalans que formen el Col·lectiu Wilson. El motiu: la demanda social i sobretot l'economia. Mantenir un estat català costaria 383 euros persona/any, mentre que pertànyer a Espanya costa 2.251 euros.
 ∑
Crònica · Afers religiosos
Les Malvines i Catalunya, en perspectiva papal
La postura del fins ara cardenal argentí Jorge Mario Bergoglio, papa Francesc des del passat 13 de març, sobre les illes Malvines és un bon punt de referencia per la postura dels bisbes catalans sobre Catalunya.
 ∑
Recull de premsa
Tresserras: "Segles i tones de diàleg. Ara l'Estat ha decretat que el diàleg s'ha acabat"
"No trairem el proverbial pactisme català mentre demanem empara legal per fer una consulta democràtica. Però no siguem ingenus. Ja no és temps ni hi ha marge per a gaire diàleg. Ja hi ha hagut diàleg".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠