Divendres, 25 de gener del 2013 | 19:40
 ∑
Crònica · Política catalana
Més que cinc diputats del PSC
Ahir va ser un dia hist√≤ric per al dret a decidir: Catalunya es va declarar a ella mateixa sobirana per a poder tractar l'Estat de tu a tu. A un altre nivell, per√≤, tamb√© va succe√Įr un fet important: el socialisme catal√† es va plantar.¬†Ahir el 25% dels diputats del PSC es van abstenir de votar en contra de la voluntat majorit√†ria de sobirania del Parlament de Catalunya. Per√≤ a la sessi√≥ hist√≤rica del Parlament hi van passar tamb√© altres coses.
Crònica · Afers religiosos
Tres encerts del cardenal Martínez Sistach
El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, ha tingut tres encerts en aquests darrers dies. El primer és relatat per El Pregó, publicació quinquenal eclesial d'informació i opinió.
Opinió
El final del PSC
Isidre Palmada
Professor
En Pere Navarro fa riure. A mi me'n fa. Perqu√®, pobret, posa cara de mala llet, d'ogre. Per√≤ tothom veu que gesticula. I un gest sense for√ßa √©s una ganyota, i provoca una gran rialla. De fet, el PSC √©s un ninot que no espanta ning√ļ. Un ninot del PSOE que prefereix que el PSC faci el rid√≠cul, abans de fer-li la vida f√†cil.¬†
 ∑
Notícia · Comunicació
'La Veu del País Valencià': ampliar horitzons en l'espai comunicatiu català
L'eix vertebrador que a dia d'avui sustenta la uni√≥ dels Pa√Įsos Catalans √©s la llengua comuna i la capacitat d'intercanvi cultural a trav√©s del seu territori.
 ∑
Recull de premsa
Culla: "CiU i el PSC pateixen el més gran desgast per la polarització del projecte sobiranista"
"En el si de CiU i el PSC hi ha molts nost√†lgics dels temps de les ambig√ľitats. Tal vegada els 11 magistrats sense pietat que el van liquidar [l'Estatut] a finals de juny del 2012, s'ha haurien d'haver repensat".
 ∑
Recull de premsa
Tresserras: "No parlem d'una dependència pactada, sinó imposada i injusta. D'una situació crítica d'emergència econòmica i política"
"¬ŅHi pot haver solucions diverses per capgirar la situaci√≥? S√≠, esclar. Per√≤ [...] la m√©s efectiva √©s la construcci√≥ d'un estat catal√† independent".
 ∑
Llibres / revistes
El PPutiferi
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠