Divendres, 25 de gener del 2013 | 19:40
 ·
Crònica · Política catalana
Més que cinc diputats del PSC
Ahir va ser un dia històric per al dret a decidir: Catalunya es va declarar a ella mateixa sobirana per a poder tractar l'Estat de tu a tu. A un altre nivell, però, també va succeïr un fet important: el socialisme català es va plantar. Ahir el 25% dels diputats del PSC es van abstenir de votar en contra de la voluntat majoritària de sobirania del Parlament de Catalunya. Però a la sessió històrica del Parlament hi van passar també altres coses.
Crònica · Afers religiosos
Tres encerts del cardenal Martínez Sistach
El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona, ha tingut tres encerts en aquests darrers dies. El primer és relatat per El Pregó, publicació quinquenal eclesial d'informació i opinió.
Opinió
El final del PSC
Isidre Palmada
Professor
En Pere Navarro fa riure. A mi me'n fa. Perquè, pobret, posa cara de mala llet, d'ogre. Però tothom veu que gesticula. I un gest sense força és una ganyota, i provoca una gran rialla. De fet, el PSC és un ninot que no espanta ningú. Un ninot del PSOE que prefereix que el PSC faci el ridícul, abans de fer-li la vida fàcil. 
 ·
Notícia · Comunicació
'La Veu del País Valencià': ampliar horitzons en l'espai comunicatiu català
L'eix vertebrador que a dia d'avui sustenta la unió dels Països Catalans és la llengua comuna i la capacitat d'intercanvi cultural a través del seu territori.
 ·
Recull de premsa
Culla: "CiU i el PSC pateixen el més gran desgast per la polarització del projecte sobiranista"
"En el si de CiU i el PSC hi ha molts nostàlgics dels temps de les ambigüitats. Tal vegada els 11 magistrats sense pietat que el van liquidar [l'Estatut] a finals de juny del 2012, s'ha haurien d'haver repensat".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "No parlem d'una dependència pactada, sinó imposada i injusta. D'una situació crítica d'emergència econòmica i política"
"¿Hi pot haver solucions diverses per capgirar la situació? Sí, esclar. Però [...] la més efectiva és la construcció d'un estat català independent".
 ·
Llibres / revistes
El PPutiferi
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí