Dimecres, 2 de novembre del 2016 | 12:03
Opinió · Política catalana
Transformació naturalment digital
Joan Carles Garcia Cañizares
Diputat de Tecnologies de la Informació de la Diputació de Barcelona

Aquests darrers anys parlem contínuament de la transformació digital de les empreses, les organitzacions o les administracions. La nostra societat viu immersa en el món digital.

Crònica · Informe SIC
Primer objectiu post investidura: Destruir el Procés català
Després de mesos de certa paràlisi en  els aparells de l'estat aquests preparen una ofensiva per l'endemà de la, més que probable,  investidura del president Rajoy.El primer objectiu d'aquesta seria unificar la direcció i coordinació d'una gran ofensiva dels aparells i les clavegueres contra el Procés català.

Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Miquel Sellarès
Periodista
El nacionalisme espanyol ha tancat files i el "Todo por la Pátria" s'ha imposat per sobre de les qüestions socials, econòmiques i de classe. Han fet el mateix que el dia que Pablo Iglesias va parlar de "cal viva". Tots s'han esquinçat les vestidures. D'això no se'n podia ni se'n pot parlar. I si de cas es va fer per la Pàtria...
Recull de premsa · Política
Álvarez: "Rajoy ha governat contra Catalunya. El resultat d'això és una societat catalana que li diu no"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptor, Francesc-Marc Álvaro, afirma que "dels 47 diputats que les circumscripcions electorals catalanes envien a Madrid, només 11 han votat sí a investir Rajoy com a president del Govern espanyol, els sis del PP i els cinc de C's".
Recull de premsa · Política catalana
Creus: "El proper 5 novembre assistiu al Fòrum de les Lluites Compartides que tindrà lloc a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona. Jo no hi faltaré!"
En un article al Punt Avui el periodista, Jordi Creus, es fa ressò de la campanya d'Òmnium "Lluites compartides" de la que explica "Es tracta d'una ambiciosa campanya per reivindicar la feinada de milers de ciutadans de casa nostra en favor del bé comú i les lluites de tanta gent,
Crònica · Seguretat
Competència en seguretat ciutadana de les policies locals de Catalunya

L'article 164.5 de l'actual Estatut d'autonomia de Catalunya determina que la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra exerceix, entre altres, les funcions pròpies d'un cos de policia en matèria de seguretat ciutadana.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí