Dijous, 3 de maig del 2012 | 19:22
 ∑
Crònica · Euskal Herria
El congrés de la (des)memòria
Patxi López no vol deixar la Lehendakaritza sense celebrar abans un congrés que deslegitimi ETA. El conclau es celebrarà a Bilbao entre el 14 i el 20 de maig i no serà plural. El govern basc només ha convidat a víctimes d'ETA i a polítics, periodistes i especialistes que defensen les posicions del patritotisme constitucional espanyol.
Crònica · Afers religiosos
Rouco silencia aspectes positius de Catalunya
El cardenal Antonio Maria Rouco cita deu vegades Espanya i s'oblida dels aspectes positius de Catalunya en el seu darrer discurs com a president de la Conferència Episcopal Espanyola.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
Jo m'esforço. I tu?
Ivan Mambrillas
Algun dia caldrà investigar, no pas què ho va fer, que abandonéssim la cultura de l'esforç, sinó què ens va fer tan cognitivament vulnerables i, doncs, tan crèduls davant de ximpleries com ara "hem abandonat la cultura de l'esforç".
 ∑
Llibres / revistes
Els fets de Maig de 1937
 ∑
Notícia · Societat civil
L'ANC se solidaritza amb la campanya #novullpagar
L'Assemblea recolza les mobilitzacions que hi ha previstes especialment el proper 20 de maig.
 ∑
Recull de premsa
Card√ļs: "El veritable perill per a la cohesi√≥ social no √©s una independ√®ncia pol√≠tica sin√≥ tot el contrari"
"Fa anys que aquest país veu llastada la seva ambició nacional per l'amenaça d'una hipotètica ruptura de la cohesió social. L'implícit que hi ha darrera és el del fals supòsit de l'existència de dues comunitats".
 ∑
Recull de premsa · Política
J. R. Resina: "Què vol dir estat propi en boca de CiU?"
"Un estado libre asociado o un freistaat no parlen de tu a tu a cap govern. El mot lliure , que exhibeixen al seu nom oficial, és, al contrari, la marca de la seva supeditació a una instància més alta".
 ∑
Llibres / revistes
El rei caçat
 ∑
Crònica · Política catalana
#novullpagar: Preparant el dia D
Roger Buch
Politòleg
La campanya #novullpagar la promou el catal√† emprenyat que espont√†niament i amb l'ajuda de xarxes socials es planta. Com les consultes, no √©s fruit de cap decisi√≥ premeditada en un full de ruta. √Čs original, en aix√≤ el catalanisme darrerament est√† molt fi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠