Dijous, 1 de març del 2012 | 19:44
 ∑
Crònica · País Valencià
La policia es reprimeix
Les protestes estudiantils que van començar al País Valencià amb motiu de les retallades de la Generalitat i que van agafar volada per la dura intervenció policíaca, arriben a la tercera setmana amb un augment de manifestants i una reducció, gairebé absoluta, de la presència de les forces de seguretat de l'estat.
Opinió · Política
Cap a la independència
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
El proper dia 10 de mar√ß es constituir√†, al palau Sant Jordi, l'Assemblea Nacional Catalana, un moviment transversal i unitari de la societat civil catalana que es va iniciar, de manera p√ļblica, el 30 d'abril del 2010 al palau de Congressos de Barcelona.
 ∑
Crònica · Euskal Herria
Partit Popular o Partit de la Pau?
A desgrat seu i sense que ho hagi pogut impedir, el PP acaba de tancar el cicle de les il¬∑legalitzacions de l'esquerra abertzale que va activar deu anys enrere, despr√©s d'un atemptat als Pa√Įsos Catalans.
 ∑
Llibres / revistes
El palau de les Belles Arts, un edifici oblidat
 ∑
Notícia
Catalans al món denuncia el tancament de TV3 per satèl·lit
TV3CAT, el canal internacional de Televisió de Catalunya, deixarà d'emetre a través del satèl·lit a partir del dia 1 de maig del 2012. La decisió privarà milers de catalans residents a l'exterior de poder participar amb condicions de l'espai català de comunicació.
 ∑
Recull de premsa · Política
Requejo: "Cal no confondre prioritats, estratègies i lideratges entre independentisme i independència"
"A diferència [...] d'Escòcia, el Quebec o Flandes, Catalunya encara aquest procés sabent de l'hostilitat del marc constitucional i de la cultura política espanyola".
 ∑
Crònica · Política catalana
La llengua del futur Estat Català
Roger Buch
Politòleg
A mesura que la independència s'apropa, alguns temes sobre com serà el nou Estat Català comencen a debatre's amb passió. Que Catalunya tindrà seleccions catalanes, bandera a les Nacions Unides i que econòmicament serà pròspera ja es dóna per entès. En canvi, el futur paper del castellà en la Catalunya independent genera grans debats.
 ∑
Crònica · Pla de lleida
De l'independentisme pragmàtic de Llorente
Ivan Mambrillas
Farem √ļs d'aquell agra√Įt recurs de la historiografia recreativa consistent a ressuscitar morts per comparar moments hist√≤rics i ens demanarem: aquells sentimentals i quasi apol√≠tics nacionalistes de la Uni√≥ Catalanista del finals del XIX, que se sabien ben minoritaris, ¬Ņqu√® n'haurien pensat, de la manifestaci√≥ del 10 de juliol del 2010?
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butllet√≠ clica al seg√ľent enlla√ß aqu√≠