Dimecres, 24 de juny del 2015 | 20:26
Opinió
El sí-sí no és només d'en Mas
Jaume Bosch
Diputat d’ICV al Parlament de Catalunya
No crec que se'm pugui considerar un sectari en relació a l'actitud del president Mas en el procés sobiranista. En l'entrevista televisiva penjada en aquesta mateixa pàgina del Tribuna.cat qualificava de positiu el paper del president pel que fa al 9 de Novembre, afirmació que va provocar les ires dels espanyolistes de Societat Civil Catalana.
Opinió
Ha arribat el dia
Jordi Xuclà
Diputat al Congrés per Girona
Suposo que esperen que els expliqui un dels fets més rellevants de l'última setmana: el final de la federació de CiU.
Crònica · Pla de lleida
Estimaràs l''statu quo' sobre totes les coses
Ivan Mambrillas
En les jeremiades per les ruptures, escissions i defeccions que afecten els catalanismes que han gestionat l'autonomia hi batega una súplica.
Opinió
Metamorfosi
Isidre Palmada
Professor
El dissabte 20 de juny serà recordat per la metamorfosi política del President. Ni Kafka l'hauria somniat. Mas ha trencat els motlles, la federació i el partit. Foc nou. Qui representa Mas? Les classes mitjanes? Les populars? La burgesia?
Recull de premsa
Junqueras: "L'Aliança ha d'esdevenir una vertebradora de grans consensos entre totes les forces de canvi"
"És crucial que els catalans i les catalanes tinguin l'oportunitat de sumar-se a una opció de canvi en tots tres àmbits, que pugui esdevenir hegemònica en el cicle que obriran les eleccions plebiscitàries i constituents que tindran lloc el proper 27 de setembre".
Recull de premsa
Pugès: "O diem prou i rectifiquem o deixarem de ser l'eina útil que hem estat"
"L'ANC ha d'agafar la iniciativa i proposar un guió de treball i un calendari. I, mentrestant, l'ANC ha de fer allò a què es va comprometre a Lleida: preparar la convocatòria d'una consulta".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí