Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 26 de de febrer del 2015 | 17:50
Recull de premsa

Cardús: "La mediocritat de dilluns al Parlament és el resultat d'un model dissenyat als despatxos de la 'Internacional Papanates'"

"Si JPF va poder comportar-se així va ser perquè no hi va haver cap diputat de la comissió que el sabés acorralar ni posar-lo entre l'espasa i la paret".

El periodista Pere Cardús ha dit a un article que aquesta setmana "hem viscut un dels pitjors moments de la història del Parlament de Catalunya" amb la compareixença de Jordi Pujol Ferrusola, que va ser "un espectacle lamentable".

"L'arrogància i la fatxenderia del fill gran de l'ex-president Pujol i de Marta Ferrusola van ser impresentables. Mai no és bon moment per a sentir aquells que es vanten de la riquesa i fan ostentació de poder descarada, però ara encara fa més fàstic que mai" ha declarat Cardús. A l'article El júnior, la mediocritat i la nostra missió ha dit que "si JPF va poder comportar-se així va ser perquè no hi va haver cap diputat de la comissió que el sabés acorralar ni posar-lo entre l'espasa i la paret".

"En aquella lamentable sessió --ha continuat-- es va palesar la mediocritat d'una bona part dels polítics d'aquest país i, cosa pitjor, la mediocritat del sistema democràtic que hem anat afaiçonant tots plegats. [...] Una de les conclusions de la sessió de dilluns va ser que calia reformar el reglament de la cambra per importar el model nord-americà o britànic".

Cardús ha recordat que les comissions d'investigació del senat nord-americà "no funcionen perquè tinguin un bon reglament, sinó per la manera d'entendre la feina dels electes i el retiment de comptes amb els electors" i ha lamentat que la "mediocritat" que es va palesar dilluns al parlament és el "resultat d'un model de societat dissenyat als despatxos de la 'Internacional Papanates'".

"No es tracta tan sols de reformar el reglament, sinó que cal retornar a la societat civil el seu sentit real" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat