Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 25 de de juliol del 2013 | 16:57
Recull de premsa

Carner: "Podem esperar fins al 2014, però més enllà no"

"Catalunya està pitjor que mai. Tenim menys autonomia que mai, més deutes que mai, menys finançament que mai, menys empreses i més aturats que mai. Aquesta situació tan precària ens ha de portar a una revolta empresarial".

El president del Cercle Català de Negocis, Ramon Carner, ha lamentat a una entrevista que Catalunya "està pitjor que mai" ja que "tenim menys autonomia que mai, més deutes que mai, menys finançament que mai, menys empreses i més aturats que mai".

Carner, però, ha celebrat que Catalunya tingui "la guspira" que els catalans "durant molts segles han somiat" que és "que la política de l'Estat ens portés en aquest atzucac tan difícil de sortir-ne si no és amb una revolta econòmica de les pimes per tirar endavant l'estat propi".

Carner ha alertat que ens trobem en una "emergència nacional" que ja "no es pot aguantar": "Les empreses que aguanten ho fan fent molts equilibris. Les forces sindicals, socials, empresarials i polítiques han d'anar totes en la mateixa direcció".
La consulta s'hauria de fer el 25 de maig del 2014 perquè coincideix amb les europees. No costa gens posar una altra urna, i s'estalviarien costos"
Carner ha informat que el CCN, més enllà dels estudis sobre com podria ser una Catalunya independent n'estan fent d'altres "per donar als espanyols, sobre la viabilitat econòmica d'Espanya sense Catalunya": "Són recomanacions perquè les tirin endavant i canviïn de model i se'n surtin. Europa els ajudarà i nosaltres, també, però han d'anar a la seva." 

Finalment l'entrevistat ha conclòs que la consulta "s'hauria de fer el 25 de maig del 2014, perquè coincideix amb les europees": "Què seria millor que un territori que vol continuar sent europeu decidís que vol ser independent el dia d'Europa? No costa gens posar una altra urna, i s'estalviarien costos".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat